Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη επικαλούμενη προστασία του ανήλικου τέκνου της




Αίτηση διαζυγίου από τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών επικαλούμενη την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.

Το δελτίο Τύπου της Ν. Αγαπηνός (δικηγορικής εταιρείας στην οποία η κ. Σταμάτη έχει αναθέσει την υπόθεση διαζυγίου) αναφέρει:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

01/11/2017 14:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα

Την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, δύο ημέρες μετά την εκ νέου καταδίκη της από το Εφετείο για την υπόθεση των εξοπλιστικών και την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει στη φυλακή. Φωτογραφία: William Faithful
Την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, δύο ημέρες μετά την εκ νέου καταδίκη της από το Εφετείο για την υπόθεση των εξοπλιστικών και την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει στη φυλακή. Φωτογραφία: William Faithful

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (Βασιλική Κόκκαλη, Μαρία Κατσή):

Η «γαλλική» ευγένεια της Βίκυς Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους

Στο Εφετείο οδηγείται το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη. Αποχωρώντας από το σπίτι της στο Χαλάνδρι, η κυρία Σταμάτη φρόντισε να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ανυπομονώντας για μια δήλωσή της. Πώς αντέδρασε όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους φωτορεοπόρτερς να την απαθανατίζουν; Δεν φώναξε αλλά προέβη σε μια επίδειξη υψηλής «γαλατικής» ευγένειας, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο!

Λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης άντρες της ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι.

Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου ανέβηκε γυναίκα αστυνομικός με πολιτικά, προκειμένου να συνοδεύσει την κυρία Σταμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς αν δεν απομακρύνονταν πρώτα οι δημοσιογράφοι που την περίμεναν κάτω από την πολυκατοικία της.

Οταν οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν, η ίδια, συνοδεία των αστυνομικών κατέβηκε από το διαμέρισμα της και αφού έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους μπήκε στο όχημα που την περίμενε. Μια χειρονομία που σίγουρα, δεν αρμόζει στην εικόνα και το προφίλ της κυρίας Σταμάτη, μέχρι σήμερα…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: