Ενώπιον του ανακριτή ο 58χρονος “μακελάρης”: Κατακρεούργησε τη Δώρα για να τη ληστέψει…(video)




Στον ανακριτή πρόκειται να οδηγηθεί αύριο ο 58χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος του. Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα. Επιπλέον απαγγέλθηκε κατηγορία και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο δράστης που είναι Ελληνας, τοξικομανής και σεσημασμένος, προσήχθη αρχικά στη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 32χρονης και ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη. Κίνητρο για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία. Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της. Η Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση όταν της επιτέθηκε ο δράστης για να την ληστέψει, και τότε εκείνος την κατακρεούργησε.

Αμέσως μετά και αφού η 32χρονη ψυχορραγούσε, ο δολοφόνος έφυγε πηδώντας από την μάντρα του κοιμητηρίου και με μηχανάκι πήγε στην Ομόνοια, όπου έδωσε το κινητό της γυναίκας σε κλεπταποδόχο. Σημειώνεται, ότι το πρόσωπο του δολοφόνου είχε καταγραφεί αρχικά από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της εφοριακού στην Ομόνοια. Οι αστυνομικοί είδαν από κάμερα καταστήματος στη συγκεκριμένη περιοχή ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο.

Η αστυνομία έφτασε έτσι στα ίχνη του και τελικά τον εντόπισε να περπατά σε γειτονιά της Ριζούπολης, όπου και συνελήφθη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διέμενε η άτυχη Δώρα Ζέμπερη…

Το βίντεο της σύλληψης

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

07/11/2017 21:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δ.Καλαμπάκας
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: