Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους… Θρήνος στην κηδεία του Ζαφειρόπουλου




Κηδεύτηκε σήμερα στις 15:00 ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του, την προηγούμενη Τετάρτη, ενώ οι αρχές συνεχίζουν ακατάπαυστα τις έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων. Πλήθος κόσμου παρέστη, μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Λίγο μετά της 14:30 έφτασε στον Ιερό Ναό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, ενώ από τη Νέα Δημοκρατία το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και Ελίζα Βόζενμπεργκ, καθώς και στελέχοι άλλων κομμάτων.

Δυναμικό παρών έδωσε και ο δικαστικός κόσμος μεταξύ αυτών ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Παξινός, πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και πλήθος φίλων και συναδέλφων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών, η αστυνομία οδηγείται πλέον στο συμπέρασμα, ότι η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένη και πιθανότατα οι δύο δολοφόνοι να ήθελαν αρχικά να εκφοβίσουν τον Ζαφειρόπουλο.

Οι Αρχές ερευνούν διεξοδικά όλα τα στοιχεία ενώ «κλειδί» για την υπόθεση θεωρούνται οι σημειώσεις που κρατούσε ο Ζαφειρόπουλος κατά τη διάρκεια της εικοσάλεπτης συνάντησης που είχε με τους δράστες. Επιπλέον, ιδιαίτερα χρήσιμη αποδεικνύεται και η κατάθεση του συνεργάτη του δολοφονηθέντος δικηγόρου, ο έδωσε πλήρη χαρακτηριστικά των δραστών κάτι που βοηθά στην αναζήτησή τους.

Η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί ότι οι δράστες ήταν άτομα με παρελθόν σε εγκληματικές δράσεις και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

ΚΥΠΕ, ΑΠΕ 14/10/2017

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: