O προπονητής των Μπακς μπλέκει το εγκώμιο του Αντετοκούνμπο : “Είναι ξεχωριστός ο Γιάννης”




Οι επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν μένουν από κανέναν απαρατήρητες και πως θα μπορούσαν άλλωστε; Ο προπονητής των Μπακς έπλεξε ξανά το εγκώμιο του Ελληνα διεθνή, για τη μεγάλη του εμφάνιση και τους 44 πόντους που σημείωσε απέναντι στο Πόρτλαντ.

Παράλληλα ο Giannis πρωταγωνιστεί και στο TOP 10. Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε 3 φάσεις των καλύτερων στιγμιότυπων της ημέρας. Η τάπα στον Γιουσούφ Νούρκιτς και το κλέψιμο που οδήγησε στο δικό του κάρφωμα για τη νίκη των Μπακς επί των Μπλέιζερς, είναι οι δύο φάσεις, ενώ η τρίτη είναι το κόψιμο που δέχτηκε από τον Νούρκιτς.

«Ο Γιάννης γίνεται όλο και πιο καλός, όλο και πιο δυνατός. Έχασε κάποιες κρίσιμες βολές, αλλά ήταν σαν να ένιωθε ότι μας χρωστούσε κάτι και στη συνέχεια έκανε ένα κλέψιμο και μια τάπα. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Μπορεί να κάνει πολλά, όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε να κάνει κάτι τέτοιο κάθε βράδυ. Πέτυχε 44 πόντους, μας βοήθησε να νικήσουμε, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες τον βοήθησαν», τόνισε ο προπονητής του Μιλγουόκι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: