Ο Λεβαδειακός συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Super Leaque: 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννενα




Αήττητος παραμένει ο Λεβαδειακός μετά και την 8η αγωνιστική της Super League. Αν και βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, από γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό κατάφερε με τον Γιακουμάκη στο 63΄ να ισοφαρίσει σε 1-1 και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την ακύρωση γκολ του Μαυροπάνου στο 73′. 

Σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να προηγηθεί από το… πουθενά στις καθυστερήσεις, όταν ο Επασί δεν κατάφερε να αποκρούσει ένα φαινομενικά ακίνδυνο μακρινό σουτ του Κόντε. Οι γηπεδούχοι έκαναν δύο αλλαγές στην ανάπαυλα και ένας εκ των νεοεισελθόντων, ο Πέτρος Γιακουμάκης, ισοφάρισε στο 63΄ με κεφαλιά μέσα από σέντρα του Τσαμπούρη.

Στο 73΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Μαυροπάνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τσαμούρης ακύρωσε το γκολ, καταλογίζοντας φάουλ του Τζημόπουλου μακριά από τη μπάλα. μετά τη φάση αυτή, το ματς… πήρε φωτιά με διαδοχικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Βελλίδης στο 75΄ απέκρουσε το σουτ του Μπραντάο, ένα λεπτό αργότερα ο Επασί βγήκε με τα πόδια έξω από την περιοχή και σταμάτησε τον Χαλκιαδάκη που έφευγε ανενόχλητος και στην αντεπίθεση των Βοιωτών του σουτ του Τσαμπούρη έδιωξε σε κόρνερ ο Βελλίδης. Τελικά το 1-1 παρέμεινε, αφήνοντας μερικώς ικανοποιημένες τς δύο ομάδες.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Κίτρινες: Λεονάρντο, Μεντί, Νιασέ – Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό):
Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Φαβάρο (46΄ Μπελγκαζουανί), Νιασέ, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Τόνι Σίλβα (46΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Λεονάρντο
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (87΄ Μανθάτης), Κοντέ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (77΄ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (87΄ Σολτάνι)

Γιάννης Δημητρόγλου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: