Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είναι “τέρας” αλλά όχι το μόνο, δηλώνει ο παραγωγός Τζέφρι Κάτσενμπεργκ




Ο Χάβρεϊ Γουάινστιν, ο κινηματογραφικός παραγωγός που κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση, είναι “τέρας” αλλά όχι το μοναδικό, δήλωσε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του Χόλιγουντ, ο Τζέφρι Κάτσενμπεργκ.

“Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία, είναι ένα τέρας”, τόνισε ο παραγωγός σε δημόσια συνέντευξη κατά τη διάρκεια συνεδρίου που διοργάνωσε η Wall Street Journal στο Λαγκούνα Μπιτς στην Καλιφόρνια. “Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μια αγέλη λύκων. (Ο Χάρβεϊ) δεν είναι ο μόνος εκεί μέσα. Το θέμα αυτό είναι που πρέπει να επιδιώξουμε να διευθετήσουμε”, πρόσθεσε.

Δεκάδες ηθοποιοί, ανάμεσά τους διάσημες σταρ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Αντζελίνα Τζολί, η Μίρα Σορβίνο, κατηγόρησαν τον 65χρονο παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση. Το μεγαλύτερο μέρος της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ έχει απομακρυνθεί από τον Γουάινστιν.

“Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν δεν είναι ο μόνος σε τέτοιου είδους υποθέσεις”, πρόσθεσε ο Τζέφρι Κάτσενμπεργκ, που διηύθυνε επί μια δεκαετία και έως το 1994 τα κινηματογραφικά στούντιο Walt Disney. Ήταν μάλιστα αφεντικό του Γουάινστιν για κάποιο διάστημα, κατά τη διάρκεια της εξαγοράς της εταιρίας παραγωγής Miramax των αδελφών Γουάινστιν από την Disney το 1993.

Α.Γεωργίου , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: