Να διαφοροποιηθεί η Κεντροαριστερά από τη Δεξιά, δηλώνει η Φώφη Γεννηματά από τις Βρυξέλλες

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής ΣαίταςΗ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Την ανάγκη να καταστήσει η Κεντροαριστερά «καθαρές» τις διαφορές με τη Δεξιά τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στη Προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες.

«Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει. Αλλιώς κινδυνεύει και η Ακροδεξιά καραδοκεί. Με προτεραιότητα σε πολιτικές που μειώνουν τις ανισότητες, που προσφέρουν στους πολίτες ασφάλεια, αλληλεγγύη, δουλειές» είπε η Φ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο μόνο οι Σοσιαλιστές μπορούν να προσφέρουν, εφόσον όμως «αλλάξουν».

«Με καθαρές κουβέντες, μέτωπα με τον λαϊκισμό κάθε μορφής και καθαρές τις διάφορες μας με τη Δεξιά και τις συντηρητικές πολιτικές της λιτότητας. Αυτές στις οποίες χθες εδώ στις Βρυξέλλες ορκίστηκε πίστη ο κ. Μητσοτάκης», κατέληξε η Φ. Γεννηματά.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

19/10/2017 16:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Χρ. Βασιλάκη
Βρυξέλλες

Be the first to comment on "Να διαφοροποιηθεί η Κεντροαριστερά από τη Δεξιά, δηλώνει η Φώφη Γεννηματά από τις Βρυξέλλες"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*