Στη Νέα Υόρκη με δική του ατζέντα, στον μοναχικό, αλαζονικό του δρόμο, ο ΠτΔ, λένε οι Οικολόγοι




“Η μετάβαση του Προέδρου Αναστασιάδης στη Νέα Υόρκη, όπως και αν επιχειρείται να παρουσιαστεί από την κυβερνητική πλευρά, έγινε χωρίς καμία προετοιμασία και ασφαλώς, κρατώντας τους πολιτικούς αρχηγούς και τον κυπριακό λαό στην άγνοια”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι.

Προφανώς ο Πρόεδρος δεν αισθάνεται την ανάγκη ούτε να ενημερώσει για όσα προτίθεται να πράξει, ούτε βεβαίως να διαβουλευθεί με τις πολιτικές δυνάμεις.

Όσα όψιμα θυμήθηκαν να πουν από το Προεδρικό για το έγγραφο Γκουτέρες, ως τάχα γνωστό στο Εθνικό Συμβούλιο, αν δεν υπήρχε η αναφορά του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών και η δημοσιογραφική έρευνα, το περιεχόμενό του, θα παρέμενε άγνωστο ως σήμερα. Η τακτική την επιλεκτικής διαχείρισης εγγράφων, έχουμε πολλάκις επισημάνει πως δεν αποδεικνύει πολιτική διορατικότητα, αλλά μικροκομματισμό.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών επαναλαμβάνουμε πως ο μοναχικός δρόμος που έχει επιλέξει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, δυστυχώς δεν θα είναι επιζήμιος μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τον Κυπριακό λαό”, καταλήγουν.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 21/09/2017 14:57

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: