Σφοδρή επίθεση από «Αδούλωτη Κερύνεια» στον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Επικρίσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από «Αδούλωτη Κερύνεια». Φωτογραφία "Αδούλωτη Κερύνεια".Επικρίσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από «Αδούλωτη Κερύνεια». Φωτογραφία "Αδούλωτη Κερύνεια".

Επικρίσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά το Κυπριακό διατυπώνει σε «πολιτικό σχόλιο» το Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια».

Συγκεκριμένα η «Αδούλωτη Κερύνεια» σημειώνει τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη συνεστίαση του Σωματείου «ΓΙΑΣΟΥΜΕΙΑ» στο Δασάκι της Άχνας («είμαστε έτοιμοι για συμβιβασμό αν νοιώθουμε ότι δεν υπερβαίνουν οι συμβιβαστικές προτάσεις είτε την αξιοπρέπεια του κυπριακού Ελληνισμού, είτε τη λειτουργικότητα του Κράτους»), κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση εκ μέρους του Προέδρου «διότι, αφήνει να νοηθεί πως όλα όσα παρουσιάζει ως συγκλίσεις και τώρα και ‘πλαίσιο του ΟΗΕ’ δεν θίγουν την αξιοπρέπεια του κυπριακού Ελληνισμού και τη λειτουργικότητα κράτους που θα προκύψει από αυτά.

«Αξιολογώντας τις ούτω καλούμενες συγκλίσεις Χριστόφια τις οποίες υιοθέτησε ο Πρόεδρος και στις οποίες έχει προσθέσει άλλες τόσες υποχωρήσεις, στη βάση των οποίων επιδιώκει το συμβιβασμό, όχι μόνο υπερβαίνουν την αξιοπρέπεια του κυπριακού λαού και τη λειτουργικότητα του κράτους αλλά καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια και αχρηστεύουν τη λειτουργικότητα του κράτους» προσθέτει.

Η «Αδούλωτη Κερύνεια» αριθμεί σειρά από υποχωρήσεις που έχουν γίνει στο Κυπριακό οι «οποίες πλήττουν την οντότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας» και σημειώνει πως «με όλα αυτά που συμβαίνουν … η αξιοπρέπειά μας έχει κατακομματιαστεί, έχει ποδοπατηθεί και μας έχει ρίξει στο τελευταίο σκαλοπάτι της υπόληψης» και καλεί τον Πρόεδρο να μην παραπληροφορεί με τα λεγόμενά του.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/09/2017 18:59

Be the first to comment on "Σφοδρή επίθεση από «Αδούλωτη Κερύνεια» στον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*