ΠΑΣΟΚ κατά Αυγής, για “ευθεία παρέμβαση στις διαδικασίες του φορέα της Κεντροαριστεράς”

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Φωτογραφία Αρχείου. ΑΠE-ΜΠΕΤα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Φωτογραφία Αρχείου. ΑΠE-ΜΠΕ

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος απάντησε στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» υπό το τίτλο: «Βαβέλ στη Κεντροαριστερά για τη σύμπλευση με τη ΝΔ», αναφέροντας πως πρόκειται για παρέμβαση στις διαδικασίες του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα ΑΥΓΗ επιχειρεί με ψευδείς ισχυρισμούς, ευθεία παρέμβαση στις διαδικασίες του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Κατανοούμε απόλυτα τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην συνεχή άνοδο της ΔΗ.ΣΥ., αλλά αυτή η μεθοδολογία είναι απαράδεκτη», τονίζει το ΠΑΣΟΚ ενώ για την αποκατάσταση της αλήθειας, όπως λέει, παραθέτει δύο αποσπάσματα από δήλωση της Φώφης Γεννηματά (17/9) και ομιλία της στη Βουλή (18/9).

Τα αποσπάσμτα είναι τα εξής:

«1. Δήλωση Φώφης Γεννηματά (17/9)

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε συντηρητικά.

Εξήγγειλε Ανάπτυξη για λίγους, ανάπτυξη που δεν αφορά όλους τους πολίτες, που από το όφελος της δεν μειώνονται δραστικά οι ανισότητες. Είναι η ώρα για την μεγάλη Κεντροαριστερά. Για την ανάπτυξη για όλους.»

2. Απόσπασμα Ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στην Βουλή (18/9)

«Και ο κ. Μητσοτάκης, χθες στη ΔΕΘ δεν έκανε καμιά αυτοκριτική γι’ αυτά, αντίθετα επιμένει συντηρητικά που σημαίνει ενίσχυση των ανισοτήτων.

Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τις κοινωνικές ανισότητες ως περίπου «φυσικό φαινόμενο» και δεν βολευόμαστε να ζήσουμε με αυτές, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Αυτή είναι η κρίσιμη διαφορά μας με τις συντηρητικές αντιλήψεις της ΝΔ».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

21/09/2017 12:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "ΠΑΣΟΚ κατά Αυγής, για “ευθεία παρέμβαση στις διαδικασίες του φορέα της Κεντροαριστεράς”"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*