Πάνος Καμμένος: Κατέπεσε η σκευωρία… Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν κατάλαβε το εισαγγελικό πόρισμα…




«Στα βαλτόνερα ηρωίνης της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1, με την οποία συστρατεύονται υπεράνω κάθε υποψίας εφοπλιστικά, μιντιακά και πολιτικά συμφέροντα, που δρουν αδίστακτα σε βάρος της Δικαιοσύνης, και μετέρχονται κάθε έκνομο μέσο, για την συγκάλυψη των πρωταγωνιστικών της μελών, έπεσαν οι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί των ταυτισμένων με τα συμφέροντα της Ν.Δ. εφοπλιστή, Ευάγγελου Μαρινάκη, και του εκδότη, Ιωάννη Κουρτάκη.

Σήμερα, μετά από ενδελεχή έρευνα της Δικαιοσύνης, κατέπεσε η σκευωρία που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος μου. Η Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς έθεσε στο αρχείο τις μηνυτήριες αναφορές του δίδυμου των Παραπολιτικών, καθώς και του ήδη καταδικασμένου ισόβια για την υπόθεση του Noor1 κρατούμενου, και διέταξε έρευνα για όσα αδικήματα τελέστηκαν σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος της κ. Εισαγγελέως και του λιμενικού υπαλλήλου” δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε:

“Οι παρακρατικές μέθοδοι, των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών, και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο” πρόσθεσε στην δήλωσή του, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια, ότι “ως Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώνω κάθε πολίτη ότι δεν εκβιάζομαι, και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσω από τις θέσεις μου και από την προσωπική και πολιτική στάση ζωής να επιθυμώ την κάθαρση, και δη σε υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος και εθνικής ασφάλειας. Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό, και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας”.

“Η πράξη αρχειοθέτησης του κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς αποτελεί ισχυρό ράπισμα στο διευθυντήριο της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος μου. Οι παραπολιτικοί συκοφάντες, οι μαριναρισμένοι με το συμβόλαιο εξόντωσής μου, θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο πλέον, αφού τα χέρια της Ν.Δ. είναι πλέον δεμένα, όπως και τα δικά τους” καταλήγει στην δήλωσή του ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας.

FILE PHOTO: Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης (Κ) ετοιμάζεται να καταθέσει στεφάνι στην τελετή των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκεστην πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
FILE PHOTO: Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης (Κ) ετοιμάζεται να καταθέσει στεφάνι στην τελετή των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκεστην πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Δήλωση Βαγγέλη Μαρινάκη για Πάνο Καμμένο

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας αισιοδόξησε και επιχαίρει γιατί φαίνεται να μην κατάλαβε το περιεχόμενο του εισαγγελικού πορίσματος», αναφέρει στη δήλωσή του για τον Π. Καμμένο ο Β . Μαρινάκης και επισημαίνει:

«Η σιωπή του τελευταίου διαστήματος διακόπηκε από την ανάγκη ηχηρής αναγγελίας της προσποιητής ανακούφισής του, μέχρι την λογοδοσία του στη Βουλή. Αναλώθηκε δε σε ανούσιες μεγαλοστομίες και ύβρεις κυριαρχημένος από την πλάνη συγκάλυψης της πραγματικότητας.

Η αλήθεια παραμένει ακλόνητη ότι ο ίδιος είχε πολλές και μεγάλης διάρκειας αδικαιολόγητες και για παράνομο σκοπό συνομιλίες με τον κρατούμενο. Καλούμενος να τις αιτιολογήσει στην Βουλή, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, έδωσε απολύτως διαφορετικές και αντιφατικές αιτιολογίες.

Φαίνεται να μην αντιλήφθηκε καν από το εισαγγελικό πόρισμα το απλούστερο και σαφέστατο. Ότι, δηλαδή, διατάχθηκε πειθαρχική και ποινική έρευνα κατά των σωφρονιστικών υπαλλήλων για τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τον κρατούμενο, μέσω του οποίου ο υπουργός συνομιλούσε μαζί του διαρκώς και αντάλλασσε μηνύματα.

Πως λοιπόν να αναζητήσει κανείς συναίσθηση ευθύνης για τα πολύ σοβαρότερα, την έρευνα των οποίων θα διενεργήσει η Βουλή για τον ίδιο και ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου για τον λιμενικό, στους οποίους απεστάλη η δικογραφία. Έτσι μόνο δικαιολογείται η αντιστροφή που επιχειρεί ώστε την έρευνα για τα αδικήματα που διέπραξε να την θεωρεί έρευνα αδικημάτων δήθεν εις βάρος του.

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις και τα λογοπαίγνια δεν μπορούν να συσκοτίσουν την αλήθεια. Μπορούν, όμως, και πράγματι αποκαλύπτουν την αδυναμία διατύπωσης μιας πειστικής απάντησης», αναφέρει ο κ. Μαρινάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: