Ο πελαργός έρχεται και το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ «βαφτίζει» το τρίτο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ




Όσοι είχαν ποντάρει υπέρ της νέας εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον κέρδισαν. Οι φήμες που ήθελαν το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας να περιμένει το τρίτο παιδί επιβεβαιώθηκαν και το ερώτημα που τίθεται τώρα αφορά το φύλο και κατ’ επέκταση το όνομα του μωρού.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικό στοίχημα για το όνομα που θα αποκτήσει το νέο μέλος της πριγκιπικής οικογένειας, με ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα ακολουθήσουν τις παραδόσεις, όπως έκαναν με τα δύο πρώτα παιδιά τους, ή θα πρωτοτυπήσουν αυτή τη φορά στην επιλογή του ονόματος;

Ο πρωτότοκος γιος τους, πρίγκιπας Τζορτζ, πήρε το όνομά του από τον Βασιλιά Γεώργιο, πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, πήρε τα ονόματα της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ, της γιαγιάς της Νταϊάνα, αλλά και του παππού της, μιας και το Σάρλοτ είναι η θηλυκή έκδοση του ονόματος Κάρολος.

Ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, οι πιθανότητες είναι υπέρ της γέννησης ακόμη μιας κόρης. Φαβορί με απόδοση 9, είναι το όνομα Άλις, όπως ονομαζόταν και μία από τις κόρες της βασίλισσας Βικτώριας.

Στα αγορίστικα ονόματα, επικρατέστερο είναι το Άρθουρ, με απόδοση 11. Με δεδομένο ότι Άρθουρ είναι το μεσαίο όνομα τόσο του πρίγκιπα Καρόλου, όσο και του Γουίλιαμ, η συγκεκριμένη επιλογή δεν φαίνεται να αποτελεί έκπληξη.

Τα ονόματα που ακολουθούν, με απόδοση 12, είναι Βικτώρια, όπως ονομαζόταν η πρώην βασίλισσα, και Τζέιμς, όπως λέγεται ο μικρότερος αδελφός της Κέιτ.

Οι προσφερόμενες επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα ονομάτων και οι αποδόσεις που προσφέρονται είναι ιδιαιτέρως ελκυστικές. Η σχετική λίστα περιλαμβάνει ακόμη και τα ονόματα Νταενέρις και Τζόφρι, που – με απόδοση 500, όπως έχει και το όνομα Μπέαρ – μπορεί να θεωρούνται απίθανα να υιοθετηθούν, ωστόσο ικανοποιούν τους λάτρεις του Game of Thrones.

Τις αποδόσεις και τους κωδικούς για το ειδικό στοίχημα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τα ονόματα για το μωρό του Γουίλιαμ και της Κέιτ, θα βρείτε στη διεύθυνση:

http://praktoreio.pamestoixima.gr/el/retail-special

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: