Ο κ. Τσίπρας ως καλός «πατερούλης» αγκάλιασε τους άστατους υιούς του, λέει ο Κικίλιας




«Άξιζε να δει κάποιος κομμάτια από τη συζήτηση στη Βουλή, για να δει ότι ο υπουργός Άμυνας ήταν απών. Το ίδιο και ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε ως καλός πατερούλης να αγκαλιάσει τους άστατους υιούς του» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σαρωνικό και την καταστροφή που έχει υποστεί; Δεν υπάρχει κανένα θέμα που υπουργός του συνομιλεί με ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά;» αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός δεν απάντησε αν γνώριζε για αυτές τις συνομιλίες, όπως και ότι «πηγαίνουν εισαγγελείς μέσα στη νύχτα για να πάρουν καταθέσεις, αλλά γυρίζουν άπραγοι».

Για την οικονομία ο κ. Κικίλιας ανέφερε, ότι ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ μιλούν για μείωση της φορολογίας και των δαπανών του κράτους και για επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις, ώστε να δημιουργηθούν δουλειές για τους Έλληνες.

«Αυτό που κάνουν οι κύριοι αυτοί είναι να βάζουν μόνο φόρους. Εμείς θα στηρίξουμε τις μικρές και μεγάλες επενδύσεις, εγχώριες και εξωχώριες, με ένα καθαρό πλαίσιο, έντιμο για όλους, αρκεί να πληρώνουν τους φόρους και τις εισφορές, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να στήσουμε ένα δίκτυο για τους μη έχοντες και οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις είπε επίσης ότι είναι ένα επιστημονικό εργαλείο.

«Υπάρχουν όμως κάποιες δημοσκοπήσεις που έρχονται ουρανοκατέβατες από εταιρείες που δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ταυτότητα και ιδιοκτήτη. Όλες οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν την ποιοτική και ποσοτική υπεροχή της ΝΔ και του προέδρου της» υπογράμμισε.

Επιπρόσθετα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κάνει τα χατίρια της ελίτ των επιχειρηματιών» και ανέφερε πως η ΝΔ έχει δείξει τεράστια υπευθυνότητα σε κρίσιμα θέματα.

«Την ανέντιμη τακτική όμως εμείς δεν μπορούμε να την ανεχτούμε» τόνισε και χαρακτήρισε την κυβέρνηση πολιτικά ανέντιμη, γιατί, όπως είπε, άλλα λέει τη μια και άλλα λέει την άλλη.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

27/09/2017 14:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: