Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε τον Νίκο Γκάλη




 

Με εμφανή τη συγκίνηση για το μέγιστο επίτευγμά του, την είσοδο στο Hall of fame του ΝΒΑ και τα όσα πέρασε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Σπρίνγκφιλντ στις ΗΠΑ, βιώνοντας το τελετουργικό της σχετικής διαδικασίας, επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένειά του, ο Νίκος Γκάλης.

Λιγοστοί φίλαθλοι, με φανέλες του Αρη, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για να υποδεχτούν τον κορυφαίο Ελληνα καλαθοσφαιριστή, με τον ίδιο, να εμφανίζεται στην αίθουσα αφίξεων του χώρου με 40λεπτη περίπου καθυστέρηση, καθώς περιμένοντας να παραλάβει τις αποσκευές του, δεν αρνήθηκε στην προσέγγιση που του έγινε, για να του σφίξουν το χέρι, άλλοι ταξιδιώτες.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, που ήταν επίσης στο αεροδρόμιο για την την άφιξή του, μεταξύ άλλων, είπε: «Αποτελεί κορυφή για έναν αθλητή να τελειώνει έτσι τη διαδρομή του, δεν υπάρχει πιο ψηλά. Πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω για να πετύχεις στη ζωή σου. Συγκινούμαι με όσα βλέπω εδώ σήμερα, νιώθω πως γυρίζω μετά από μεγάλη νίκη. Η αγάπη του κόσμου είναι που μετράει τελικά, πέρα από οτιδήποτε άλλο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική στη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ».

Ρούλα Αβραμίδου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: