Γιαγιά και μάνα σε καλούν να τρέξεις στον ημιμαραθώνιο της Κρήτης… “Έπαθλο” ρακή! (νέο video)

Φωτογραφία Cretanmagazine.grΦωτογραφία Cretanmagazine.gr

Kάθε προηγούμενο, έχουν ξεπεράσει οι εγγραφές των αθλητών  για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης κατατάσσοντας τον  στις πρώτες θέσεις των δρομικών γεγονότων στην Ελλάδα. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ενασχόληση με τον μαζικό αθλητισμό με στόχο τη διάδοση του εθελοντισμού αλλά και της κοινωνικής προσφοράς.

Μετά τα 2 πρώτα σποτάκια με  τα εκατομμύρια προβολών έρχεται το τρίτο ολόφρεσκο  σποτάκι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης! Η Γιαγιά και η μάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε καλούν να τρέξεις ή να περπατήσεις  στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων!! Σε καλούν και στο Κρητικό γλέντι που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τον τερματισμό.Ο Χρήστος τρέχει μέσα στη ζέστη και μόλις μπαίνει στο σπίτι πάει στο ψυγείο για να πιει παγωμένο νερό, όμως παίρνει το μπουκάλι με τη ρακή! Στην Κρήτη τη Ρακή την έχουν σε μπουκάλια νερού, οπότε το λάθος αυτό συμβαίνει συχνά…. επισημαίνουν οι εμπνευστές του Video

 

Be the first to comment on "Γιαγιά και μάνα σε καλούν να τρέξεις στον ημιμαραθώνιο της Κρήτης… “Έπαθλο” ρακή! (νέο video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*