ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ καταδικάζουν την επίθεση κατά συνεργείου του ΑΝΤ1 στην πορεία για Φύσσα

Ομάδα νεαρών έχει βάλει φωτιά σε κάδους, κατά την διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα,  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΟμάδα νεαρών έχει βάλει φωτιά σε κάδους, κατά την διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Την οργή του για την επίθεση που δέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 χθες, κατά τη διάρκεια κάλυψης του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Η ΠΟΕΣΥ προσυπογράφει τη σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, στην οποία αναφέρεται: «Ο βάρβαρος τραμπουκισμός των γνωστών “αγνώστων” έδειξε για ακόμη μία φορά το φασιστικό του πρόσωπο. Αυτή τη φορά θύματα ο ταμίας του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Χρήστος Μαζανίτης και οι συνάδελφοι τεχνικοί Αλέξης Πονσέ και Θωμάς Μελέτης, οι οποίοι δέχθηκαν άνανδρη επίθεση την ώρα που κάλυπταν δημοσιογραφικά για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Οι εν λόγω “επαναστάτες” επιτέθηκαν σε τρεις εργαζόμενους ανθρώπους του Τύπου, με προπηλακισμούς, κτυπήματα και ύβρεις, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά. Ε, λοιπόν, δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να εκφράζουμε τις απόψεις µας, δεν πρόκειται να μας φιμώσουν».

«Η ΕΣΗΕΑ, σύσσωμη η δημοσιογραφική οικογένεια, οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιμένουμε και θα αγωνιστούμε ενάντια στους τραμπουκισμούς, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Οι άνθρωποι του Τύπου δεν συμβιβαζόμαστε, ούτε υποτασσόμαστε στη βία. Θα συνεχίσουμε απτόητοι το έργο της Ενημέρωσης, χωρίς φόβο και με πάθος για την αλήθεια» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA ΕΔΩ

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

19/09/2017 15:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ καταδικάζουν την επίθεση κατά συνεργείου του ΑΝΤ1 στην πορεία για Φύσσα"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*