Επαφές Ερντογάν και Τσαβούσογλου με ψευδοκράτος και στη Νέα Υόρκη

FILE PHOTO. Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu. EPA/ROMAN PILIPEYFILE PHOTO. Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu. EPA/ROMAN PILIPEY

Συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε στη Νέα Υόρκη ο παράνομος ψευτουπουργός “εξωτερικών”, Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, κατά την οποία συζήτησαν το Κυπριακό.

Η συνάντηση έγινε στο “Σπίτι της Τουρκίας”, το οποίο ανακαινίζεται απέναντι από το κτίριο των ΗΕ. Στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το παράνομο ψευτουπουργείο έγραψε ότι Ερτουγρούλογλου και Τσαβούσογλου αντάλλαξαν απόψεις για εσωτερικά ζητήματα του ψευδοκράτους αλλά και για τη «νέα διαδικασία στην Κύπρο μετά τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων 50 χρόνων στο Κραν Μοντάνα».

Σύμφωνα με τον παράνομο ρ/σ «Μπαϊράκ», ο Ερτουγρούγλου είχε μια σύντομη συνομιλία και με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου “Σπιτιού της Τουρκίας”, αλλά και με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό, συντονιστή για θέματα Κύπρου, Ρετζέπ Ακντάγ που βρίσκεται επίσης στην αμερικανική μεγαλούπολη.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/09/2017 16:20

Be the first to comment on "Επαφές Ερντογάν και Τσαβούσογλου με ψευδοκράτος και στη Νέα Υόρκη"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*