Ένα βήμα πιο κοντά για το «πράσινο» deal: Το ραντεβού Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου




Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον Γιάννη Αλαφούζο, στην οποία συζητήθηκε εκτενέστερα η πρόταση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για την μετάβαση της ΠΑΕ στο PAO Foundation.

Από τα όσα διέρρευσαν μετά τη δίωρη επαφή των δύο ανδρών, η κουβέντα τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα με διάθεση να προχωρήσει η διαδικασία για να περάσει ο σύλλογος σε μία «νέα εποχή».

Συμφωνία δεν επήλθε, καθώς κάτι τέτοιο δεν αναμενόταν λόγω του ότι η υπόθεση δεν είναι απλή. Θα χρειαστούν κι άλλες συζητήσεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έγινε ένα ακόμη βήμα για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ, κάτι που άλλωστε επιθυμεί και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να επέλθει οριστική συμφωνία.

Στο τραπέζι έπεσε, όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα του χρέους της ΠΑΕ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να γνωρίζει επακριβώς για τα νούμερα και να έχει ζητήσει να του παραδοθεί «καθαρή» η εταιρεία.

Από τη στιγμή που δεν επήλθε συμφωνία το βράδυ της Παρασκευής είναι δεδομένο ότι υπάρχουν διαφορές που δεν έχουν καλυφθεί ακόμη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καθιστούν απαγορευτικό το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας.

Η αισιοδοξία που επικρατεί προκύπτει από το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του τμήματος μπάσκετ και ποδοσφαίρου ανανέωσαν το ραντεβού τους σε λιγότερο από δύο 24ωρα, δείγμα του ότι υπάρχει καλή διάθεση για να τα βρουν και να ξεπεράσουν τις όποιες? αποστάσεις υπάρχουν στο οικονομικό.

Θέμης Τόγιας , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: