Ολονύχτια “μάχη” των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Ιεράπετρα

Η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση, χωρίς κανένα ενεργό μέτωπο, ενώ στην περιοχή εξακολουθούν να παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα.Η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση, χωρίς κανένα ενεργό μέτωπο, ενώ στην περιοχή εξακολουθούν να παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη 1 τα ξημερώματα στην περιοχή Στόμιο της Ιεράπετρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Όπως αναφέρει το “Πρώτο Θέμα”, η φωτιά εκδηλώθηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι τώρα, σε αγροτική περιοχή, κινητοποιώντας ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν είκοσι οκτώ πυροσβέστες με δώδεκα οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα των πέντε ατόμων, προκειμένου να αναλάβουν το έργο της κατάσβεσης και να περικυκλώσουν τη φωτιά, προτού αυτή λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μάλιστα οι φλόγες επεκτάθηκαν σε καλλιέργειες και θερμοκήπια με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Τώρα η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση, χωρίς κανένα ενεργό μέτωπο, ενώ στην περιοχή εξακολουθούν να παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ενισχύσεις απ’ όλη την Ελλάδα: Σε πλήρη εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στο Καταστάρι Ζακύνθου

Be the first to comment on "Ολονύχτια “μάχη” των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Ιεράπετρα"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*