Κανείς οχυρωμένος σε μπαρ, λέει η αστυνομία: Τουλάχιστον 13 νεκροί στην επίθεση στη Βαρκελώνη




BREAKING NEWS: Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση με το φορτηγάκι στην πόλη της Βαρκελώνης, μετέδωσε το Cadena Ser Radio, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Η καταλανική αστυνομία (Mossow d’ Esquadra) επιβεβαίωσε απόψε ότι έχει συλλάβει έναν άνδρα και ότι αντιμετωπίζει την επίθεση στη Βαρκελόνη ως “τρομοκρατική ενέργεια”.

Νωρίτερα, η εφημερίδα La Vanguardia έκανε λόγο για δύο συλλήψεις.

Η αστυνομία, απαντώντας στις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από πολλά μέσα ενημέρωσης, διαβεβαίωσε επίσης ότι “δεν υπάρχει κανείς οχυρωμένος σε μπαρ στη Βαρκελόνη”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Vanguardia, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 12, ενώ άλλα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, μεταξύ αυτών η εφημερίδα El Pais, μεταδίδουν ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον 10.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επισημαίνει ότι μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας δεν μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιώσει τον αριθμό των θυμάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=zoXNl3pRkEU

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ένας άνδρας που υπάρχουν υποψίες ότι οδηγούσε το φορτηγάκι που έπεσε πάνω σε πλήθος τουριστών στη Βαρκελώνη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 άνθρωποι.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΔΩ

17/08/2017 19:51, ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters, Βαρκελόνη, Spain

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: