Αν επιτεθούν θα το μετανιώσουν, διαμηνύει ο Τραμπ: Απειλεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν, και πάει Ουάσιγκτον




Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ελπίζει πως η ηγεσία της Βόρειας Κορέας αντιλαμβάνεται «πλήρως» τη βαρύτητα των προειδοποιήσεών του προς την Πιονγκγιάνγκ να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε στρατιωτική ενέργεια εναντίον των ΗΠΑ ή των συμμάχων τους.

«Ελπίζω ότι (οι Βορειοκορεάτες) θα καταλάβουν πλήρως τη βαρύτητα αυτού που είπα, και αυτό που είπα είναι αυτό που εννοώ», τόνισε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του γηπέδου γκολφ του στο Νιού Τζέρσεϊ όπου κάνει διακοπές.

«Αυτές οι λέξεις γίνονται εύκολα αντιληπτές», πρόσθεσε ο ίδιος, διαμηνύοντας πως εάν ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφασίσει να επιτεθεί στο Γκουάμ, «θα το μετανιώσει».

Ο Τραμπ θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον, διακόπτοντας για λίγο τις διακοπές του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί για μία ημέρα στην Ουάσιγκτον, τη Δευτέρα, διακόπτοντας για σύντομο χρονικό διάστημα τις διακοπές του, διάρκειας 17 ημερών, έγινε σήμερα γνωστό από έναν αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραθερίζει σε γήπεδο του γκολφ ιδιοκτησίας του στο Μπέντμινστερ, στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου είχε συναντήσεις με τους συμβούλους του με αντικείμενο την πυρηνική απειλή της Βόρειας Κορέας και άλλα θέματα.

Ο Ρεπουμπλικάνος θα αναχωρήσει από το Νιου Τζέρσεϊ τη Δευτέρα με προορισμό την οικία του στο Μανχάταν, όπου, όπως είπε, έχει προγραμματίσει σειρά ραντεβού.

Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι λόγοι για το ταξίδι του τη Δευτέρα από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον. Την πληροφορία σχετικά με το ταξίδι αυτό δημοσίευσε πρώτο το Politico.

ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΥΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ

11/08/2017 22:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP
Μπέντμινστερ, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: