Με πυραυλικά συστήματα και αεροσκάφη ενισχύεται η Αεροδιαστημική Δύναμη της Ρωσίας

Η Αεροδιαστημική Δύναμη της Ρωσίας θα ενισχυθεί με 70 νέα αεροσκάφη και ελικόπτερα, καθώς και με 40 νέα αμυντικά πυραυλικά συστήματα μέχρι το τέλος του έτους. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.Η Αεροδιαστημική Δύναμη της Ρωσίας θα ενισχυθεί με 70 νέα αεροσκάφη και ελικόπτερα, καθώς και με 40 νέα αμυντικά πυραυλικά συστήματα μέχρι το τέλος του έτους. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.

Η Αεροδιαστημική Δύναμη της Ρωσίας θα ενισχυθεί με 70 νέα αεροσκάφη και ελικόπτερα, καθώς και με 40 νέα αμυντικά πυραυλικά συστήματα μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε στην εφημερίδα “Krasnaya Zvezda” ο διοικητής της ρωσικής Αεροδιαστημικής Δύναμης, Βίκτορ Μποντάρεφ.

“Πέραν από 70 αεροσκάφη, περισσότερα από 40 αμυντικά πυραυλικά συστήματα και περίπου 70 σταθμοί ραντάρ θα φθάσουν στις μονάδες της Αεροδιαστημικής Δύναμης μέχρι το τέλους το χρόνου”, ανέφερε ο Βίκτορ Μποντάρεφ.

Η Δύναμη έχει ήδη παραλάβει περίπου 50 νέα αεροσκάφη φέτος: Sukhoi Su-34, Su-35S, Su-30SM, αεροπλάνα Yak-130, ελικόπτερα μάχης Kamov Ka-52, στρατιωτικά μεταφορικά ελικόπτερα Mil Mi-8 AMTSh and Mi-8MTV-5-1 καθώς επίσης πέραν των 20 σταθμών ραντάρ, είπε ο Διοικητής.

Εκτός αυτού, η βιομηχανία οριστικοποιεί και παραδίδει δορυφόρους, πολεμικούς πυραύλους και ραντάρ που χαρακτηρίζονται από ψηλό βαθμό ετοιμότητας για διασφάλιση ενός κλειστού πεδίου προειδοποίησης για πυραυλική επίθεση”, ανέφερε.

ΚΥΠΕ – Tass – Μόσχα/Ρωσία 11/08/2017 18:53

Be the first to comment on "Με πυραυλικά συστήματα και αεροσκάφη ενισχύεται η Αεροδιαστημική Δύναμη της Ρωσίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*