Η Κελαϊδίτη στον τελικό του σύνθετου ατομικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής




 

Με επιτυχία συνοδεύθηκε το ντεμπούτο της Ελένης Κελαϊδίτη σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που διεξάγεται στο Πέζαρο. Η 17χρονη Ελληνίδα γυμνάστρια προκρίθηκε στον τελικό του σύνθετου ατομικού, που θα διεξαχθεί αύριο, ενώ κυνηγά και πρόκριση και σε τελικό οργάνων και συγκεκριμένα στις κορύνες, όπου πήρε 16,450 βαθμούς και είναι 7η.

Στην κορδέλα είχε 15,250 βαθμούς, ενώ χτες στο στεφάνι πήρε 15,400 βαθμούς και στην μπάλα 16,100 βαθμούς. Έτσι συγκέντρωσε στο σύνολο 63,200 βαθμούς κι ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο προκριματικός έχει εξασφαλίσει ήδη τη θέση της στην προνομιούχο 24άδα του τελικού.

Η οριστική κατάταξη και η σειρά των φιναλίστ, τόσο στο σύνθετο όσο και στα δύο όργανα της ημέρας (κορύνες και κορδέλα), θα προκύψει με την ολοκλήρωση του αποψινού προκριματικού. Στο Πέζαρο βρίσκονται από σήμερα και τα κορίτσια του ανσάμπλ (Χρύσα Μουτάφη, Μαριάννα Μανδέλλου, Αναστασία Δογραμματζή, Ζωή Ντίτσιου, Μυρτώ Αθανασουλάκη), που θα αγωνιστούν το Σάββατο στα 5 στεφάνια και στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια.

31/08/2017 20:51

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: