Στη Λευκωσία φτάνει σήμερα το βράδυ ο Κοτζιάς: Θα συμμετάσχει στο αυριανό Εθνικό Συμβούλιο

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΟ Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Στη Λευκωσία θα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, όπου αύριο θα έχει σειρά πολιτικών συναντήσεων.

Ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων των ΥΠΕΞ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Κύπρο μαζί με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, μετά από τη συνάντηση που θα έχει με τον προσωπικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, Μάθιου Νίμιτς.

Αύριο, ο υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Λευκωσία, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τον Ιωάννη Κασουλίδη και τις δύο αντιπροσωπείες στο υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

17/07/2017 12:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Σοφία Αραβοπούλου
Αθήνα, Greece

Be the first to comment on "Στη Λευκωσία φτάνει σήμερα το βράδυ ο Κοτζιάς: Θα συμμετάσχει στο αυριανό Εθνικό Συμβούλιο"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*