Να μη δεχθούμε γκολ εντός έδρας στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Χιμένεθ




Το μηδέν στην άμυνα στο εντός έδρας ματς, θα είναι το κλειδί της πρόκρισης για την ΑΕΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως τόνισε ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, αμέσως μετά την κλήρωση του γ` προκριματικού γύρου για το Champions League.

«Σε αυτό το επίπεδο, όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε κι εμείς δυνατοί. Αυτό που ξέρω, είναι ότι το πρωτάθλημα στη Ρωσία ξεκινά πολύ νωρίτερα από τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, γι’ αυτό και όταν θα έρθει η ώρα για το δικό μας πρώτο επίσημο παιχνίδι, αυτοί θα έχουν παίξει ήδη τρία ή τέσσερα. Η λύση πλέον είναι να αντιμετωπίζουμε τα φιλικά σαν επίσημα και να βάζουμε τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση, σαν να ήταν επίσημο, ώστε όταν θα έρθει η ώρα να παίξουμε με την ΤΣΣΚΑ, να είμαστε έτοιμοι», είπε και συνέχισε:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μη δεχθούμε γκολ στην έδρα μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη διοργάνωση δεν είμαστε ειδικοί. Έχουμε πολλά χρόνια να συμμετάσχουμε. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε παθητικό γκολ εντός έδρας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη ρεβάνς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι έχω μεγάλη ικανοποίηση να βλέπω την ΑΕΚ ανάμεσα στους καλύτερους, έχω πάρα πολλή μεγάλη όρεξη και διάθεση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: