Κατήγγειλαν οι άθλιοι μητέρα-δημοσιογράφο επειδή θήλαζε το μωρό της: Ένας βούρδουλας που σας χρειάζεται…

Η Μέλανι Στέλιου Νικολάου θηλάζει το μωρό της. Η φωτογραφία δημοσιεύεται κατόπιν αδείας.Η Μέλανι Στέλιου Νικολάου θηλάζει το μωρό της. Η φωτογραφία δημοσιεύεται κατόπιν αδείας.

Του Νίκου Αντωνιάδη*

Τι πιο όμορφο, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο γλυκό! Ένα νήπιο να κολλά στο στήθος της μάνας και να θρέφεται. Μια ψυχή να “βιζακώνει” στην ασφάλεια της μητρικής αναπνοής. 

Εγώ τουλάχιστον αυτό είδα, και φάνηκα τυχερός να το δω εδώ στη χώρα μου, την Κύπρο. Δεν το είδα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, εκεί που κάτι τέτοιο είναι ρουτίνα, εκεί που ο αστυνομικός θα δώσει μια κουβέρτα, ένα σεντόνι για να σκεπάσει τη μάνα και το παιδί από το κρύο ή θα δώσει λίγο νερό στην φυσιολογική εξέλιξη της φύσης, μαζί με ένα χαμόγελο, πάντα.

Δεν θα κρίνω τι είπε και τι δεν είπε ο καθένας. Ούτε και θα ασχοληθώ με τις κινήσεις μπλοκαρίσματος του λογαριασμού της Μέλανι Στέλιου Νικολάου. Όμως θα “κρίνω” το θάρρος της να στείλει το σωστό μήνυμα σε μια “λάθος” κοινωνία που χρειάζεται “βοήθεια” για να μάθει το καλό και το κακό, το ορθό και το λάθος, το πρόστυχο και το αγνό! Και το γάλα της κάθε μάνας είναι ότι πιο αγνό υπάρχει σε αυτή τη γη. Τα στήθια της μάνας είναι ότι πιο καθαρό έχει απομείνει σε αυτό τον αέρα.

Και η Μέλανι, η μάνα Μέλανι και η κάθε μάνα Μέλανι που έχουν το εκτόπισμα να στείλουν κάποια μηνύματα, αυτό έκανε: “Ανάρτησε” τη μητρότητα. “Ανάρτησε” το γάλα που μας λείπει. “Ανάρτησε” ένα μήνυμα Παιδείας, το οποίο όλοι οφείλουμε να προστατεύσουμε!

Απλά, μπράβο που είχε το θάρρος να το κάνει και να μας ξυπνήσει από το λήθαργο. Γιατί, πίσω από μια τέτοια φώτο κρύβονται ΠΟΛΛΑ! Και καλά κάνουμε να τα βρούμε!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μέλανι, αν σου μπλοκάρουν το λογαριασμό, θα συνεχίσω εγώ. Κι αν μπλοκάρουν κι εμένα, θα το αναλάβει κάποιος/κάποια άλλος/άλλη μέχρι να καταλάβουν όλοι πως το στήθος της μάνας διαφέρει κατά πολύ όταν καλύπτεται από το στόμα μιας ψυχής που θρέφεται, που αναγιώνεται!

 • Σύμβουλος Πολιτικού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
 • (Πολιτική Ανταγωνιστικότητα και Απόδοση)
 • Μέλος του Αμερικανικού Συνδέσμου Πολιτικών Συμβούλων (AAPC)
 • https://www.linkedin.com/in/nicolaosantoniades/

4 Comments on "Κατήγγειλαν οι άθλιοι μητέρα-δημοσιογράφο επειδή θήλαζε το μωρό της: Ένας βούρδουλας που σας χρειάζεται…"

 1. George Kakarelidis | July 17, 2017 at 4:03 AM | Reply

  Μά τί λέτε κ. Ἀντωνιάδη!
  -Τί θὰ κάνουν οἱ “”εταιρεῖες”τεχνητὼν γαλάτων; Ληστές θὰ γίνουν;
  -Τί θὰ κάνουν διάφοροι “γιατροί” καί “μαιευτήρια”, ποὺ θὰ ξεμείνουν ἀπό …”προωθητικό ὑλικό” ἀπὸ τὶς ἑταιρεῖες;
  -Τί θὰ κάνουν διάφορες “πενθερές” μέ τὶς λεκτικές παρλαπίπες “δὲν τοῦ φτάνει τοῦ παιδιοῦ”, “ξύνισε”, “έντάξει καϋμένη, τό θήλασες 20 μέρες, φτάνει, κρῦψ τό στηθος σου”
  Κι’ἄς φωνάζουν οἱ γιατροί ὅτι τό “χειρότερο” μητρικό γάλα εἶναι ἀπείρως καλύτερο ἀπό κάθε τεχνητό.
  Τό βασικώτερο, ὅμως, οἱ ἄντρες τους τί κάνουν; Πῶς στηρίζουν τήν σύζυγο μητέρα, ὥστε νὰ μένῃ ξεκούραστη; Πῶς ἀποδιώχνουν ὅσους ἁμολᾶνε ἀνοησίες, συμπεριλαμβανομένων ἐνδεχομένως τῶν δικῶν τους μητέρων;

 2. George Kakarelidis | July 17, 2017 at 4:14 AM | Reply

  -Ἄ, λησμόνησα νὰ προσθέσω καί τό ὅλο κύκλωμα παραγωγῆς καὶ διάθεσης σχετικῶν εἰδῶν ὅπως πολλαπλῶν μπουκαλιῶν, πιπίλων, βραστήρων, ἀποστειρωτῶν, ταμπλετῶν ἀποστείρωσης, καί κάθε τζάρτζαλου μάντζαλου, ὅπου γιὰ νὰ φτιάξῃς καἲ ταΐσῃς γάλα στήνεται ὁλάκερη …. ἐπιχείρηση, μέ τήν μάνα μονίμως σὲ αϋπνία,..

 3. Theofanis mantikas | July 17, 2017 at 9:15 AM | Reply

  Δε μας ενοχλεί το πονηρό με τόσους παιδικούς αλλά μας σοκάρει το φυσιολογικό με λένε και εμένα Μέλανι

 4. Theofanis mantikas | July 17, 2017 at 9:17 AM | Reply

  Δε μας ενοχλεί το πονηρό με τόσους παιδοφιλους αλλά μας σοκάρει το φυσιολογικό με λένε και εμένα Μέλανι

Leave a comment

Your email address will not be published.

*