Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κόστισαν στη χώρα 100 δισ., οι εκλογές είναι απαραίτητες, είπε ο Λοβέρδος




«Είναι η ώρα να δούμε ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος και επισήμανε ότι «οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ξανά».

“Οι πολίτες περιμένουν να ακούσουν τις προτάσεις μας”, προσέθεσε, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” και μίλησε για θέσεις που διαφοροποιούν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ.

«Συμφωνώ και θα στηρίξω τον χάρτη της Φώφης Γεννηματά για τη νέα κεντροαριστερά» συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις. Μια στήριξη με ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην εκλογή του 2015.

“Η χώρα πλήρωσε με διπλάσιες θυσίες για να έχει τον Τσίπρα πρωθυπουργό”, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας τις εκθέσεις σύμφωνα με τις οποίες η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κόστισε το 2015 στη χώρα περισσσότερα από 100 δις ευρώ.

Στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, κατέληξε, βάζοντας και τον πήχη για τις εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: