Αυτά είναι τα …”ωραία”: Το ΑΚΕΛ ανακοίνωσε …διάλογο με τον Σταύρο Μαλά για τις Προεδρικές




Σε διάλογο με τον πρώην προεδρικό υποψήφιο Σταύρο Μαλά ενόψει των προεδρικών εκλογών, εισέρχεται το ΑΚΕΛ με απόφαση της Κεντρικής του Επιτροπής, που συνεδρίασε σήμερα.

Η ανακοίνωση προκάλεσε “θύελλα” ειρωνικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς η απόφαση φανερώνει την αδυναμία του ΑΚΕΛ να βρει υποψήφιο για τις προεδρικές. Ο γενικός γραμματέας Ανδρος Κυπριανού φαίνεται ότι δεν τολμά να κατέβει στον “στίβο” των προεδρικών εκλογών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΚΕΛ, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος σε σημερινή της συνεδρία αποφάσισε όπως εισέλθει σε διάλογο με τον Σταύρο Μαλά, για να διερευνήσει τις δυνατότητες προγραμματικής συνεργασίας μαζί του ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

Σημειώνεται ότι η Κεντρική Επιτροπή εξουσιοδότησε την Κεντρική Γραμματεία του ΑΚΕΛ να προωθήσει την υλοποίηση της απόφασης.

Ο Σταύρος Μαλάς, γενετιστής στο επάγγελμα, διετέλεσε Υπουργός Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας (2011-2012). Στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές που διεξήχθηκαν το Φεβρουάριο του 2013 ήταν υποψήφιος με το ΑΚΕΛ και στο δεύτερο γύρο έλαβε 175.267 ψήφους και ποσοστό 42,52%, έναντι 57,48% που έλαβε ο νυν Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, εκλεγόμενος στο ύπατο αξίωμα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: