Πράξη τρομοκρατών; Φορτηγό παρέσυρε πιστούς που έβγαιναν από τζαμί τέμενος στο βόρειο Λονδίνο

Φωτογραφία via Twitter, Fox NewsΦωτογραφία via Twitter, Fox News

Αρκετά άτομα τραυματίστηκαν στο βόρειο Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας αφού η αστυνομία πήρε κλήση για ένα όχημα που έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από τζαμί, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας, ο οδηγός ενός μικρού φορτηγού (βαν) παρέσυρε πιστούς που έβγαιναν από το ισλαμικό τέμενος στην περιοχή του πάρκου.

Η αστυνομία είπε ότι πήρε κλήση γύρω στις 12:20 π.μ. σήμερα τοπικής ώρας (2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) για σύγκρουση στην οδό Seven Sisters, η οποία τέμνει την περιοχή του πάρκου Φίνσμπερι του Λονδίνου. Η εφημερίδα Sun είπε ότι ένα μικρό φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο ισλαμικό τέμενος στην περιοχή του πάρκου.

“Υπάρχει ένας αριθμός θυμάτων στα οποία παρέχεται βοήθεια”, είπε η αστυνομία του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι “έχει συλληφθεί ένα άτομο”.
Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στο πρακτορείο Reuters, τουλάχιστον ένα άτομο μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο, ενώ υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί και ασθενοφόρα στην περιοχή.

Άλλος μάρτυρας είπε στο BBC ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρία άτομα σοβαρά τραυματισμένα.

ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

19/06/2017 04:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters
Λονδίνο, United Kingdom

Be the first to comment on "Πράξη τρομοκρατών; Φορτηγό παρέσυρε πιστούς που έβγαιναν από τζαμί τέμενος στο βόρειο Λονδίνο"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*