Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο ενόψει της νέας Διάσκεψης για το Κυπριακό στην Ελβετία

Tην ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο εκ νέου, ενώ αναμένεται να γίνει και συνεδρίαση στην παρουσία Κοτζιά. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.Tην ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο εκ νέου, ενώ αναμένεται να γίνει και συνεδρίαση στην παρουσία Κοτζιά. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.

Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Κυριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος θα ενημερώσεις για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της επανασύγκλησης της Διάσκεψης για την Κύπρο, στις 28 Ιουνίου, στο Crans Montana της Ελβετίας.

Στη σημερινή συνεδρία παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης οι πρώην πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και Γιώργος Βασιλείου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο αντιπρόεδρος της Αλληλεγγύης Πόλυς Παλλήκαρος, ο πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά τη συνεδρία, προτίθεται να καλέσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων να τον συνοδεύσουν στο ελβετικό θέρετρο.

19/06/2017 09:43 / ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Be the first to comment on "Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο ενόψει της νέας Διάσκεψης για το Κυπριακό στην Ελβετία"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*