«Πρώτη» στου Ρέντη για παίκτες και Χάσι: Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λίγκ απαιτεί εγρήγορση




Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αναγκάζει τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινήσουν από τώρα τα… δύσκολα. Οι διεθνείς μπορεί να λείπουν, οι μεταγραφές μπορεί να μην έχουν γίνει, αλλά χρονικά περιθώρια για… θερινές διακοπές διαρκείας δεν υπάρχουν.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η πρώτη συνάντηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα η «πρώτη» του νέου προπονητή, Μπέσνικ Χάσι. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά, το ίδιο θα γίνει και αύριο το πρωί, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Αλβανός τεχνικός και συνεργάτες του είχαν την πρώτη γνωριμία μαζί τους. «Όλοι γνωρίζουμε καλά σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και αυτό που θέλω από όλους είναι δουλειά και σωστή συμπεριφορά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και θέλω να έχουμε την καλύτερη συνεργασία. Μπορούμε μέσα από τη δουλειά να βελτιωνόμαστε συνεχώς», είπε μεταξύ άλλων στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες ο Χάσι.

AΠΕ-ΜΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: