Παρέλαση αστέρων στο Ultimate Champions match: Το παραδοσιακό τριήμερο πριν τον τελικό




Παρέλαση αστέρων στο Κάρντιφ, καθώς άρχισε το Champions Festival. Το παραδοσιακό τριήμερο που ολοκληρώνεται με τον τελικό του Champions League περιλαμβάνει όπως πάντα και τον αγώνα Ultimate Champions match στον οποίο μετέχουν πολύ σπουδαία ονόματα του παρελθόντος. 

Το ματς θα διεξαχθεί το απόγευμα σε ειδικό πλωτό γήπεδο στον κόλπο του Κάρντιφ και αντιμέτωπες θα τεθούν οι ομάδες του Ρούουντ Γκούλιτ και του Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Με την ομάδα του «Γύπα» θα παίξει και ο Κριστιάν Καρεμπέ, μαζί με παίκτες όπως οι Ρομπέρτο Κάρλος, Μεντιέτα, Φίγκο, Μιγιάτοβιτς, Σούκερ, Ζέεντορφ, ΜακΜάναμαν, Γκούντγιονσεν. «Γκεστ σταρ» είναι ο Καρμέλο Αντονι των Νικς της Νέας Υόρκης ενώ μαζί του θα βρίσκεται και ο Χουάν Ερνανγκόμεθ των Ντένβερ Νάγκετς.

Στην «απέναντι όχθη» ο Γκούλιτ ως προπονητής θα έχει στη διάθεσή του μεταξύ άλλων τους Καφού, Φεράρα, Στάνκοβιτς, Τζορκαέφ, Πιρές, Ντεσαγί, τους «ντόπιους» Ιαν Ρας και Ράιαν Γκιγκς και άλλους δύο σταρ του ΝΒΑ, Κλιντ Καπέλα (Χιούστον Ρόκετς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια 76ερς).

Επίσης, οι ομάδες θα «μοιραστούν» δύο freestylers που έγιναν διάσημοι μέσω Youtube χάρη στα εκπληκτικά κόλπα που κάνουν με τη μπάλα. Πρόκειται για τον Τζέρεμι Λιντς και τον Μπίλι Γουϊνγκροουβ.

Γιώργος Μανταίος , ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: