Δεν παρεμπόδισε την έρευνα του FBI για Ρωσία, ούτε και ενδεχόμενη συνωμοσία με Ρώσους, λέει ο Τραμπ




Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν παρεμπόδισε την έρευνα του FBI αναφορικά με την πιθανή εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, αλλά και το ενδεχόμενο συνωμοσίας της προεκλογικής του εκστρατείας, με Ρώσους αξιωματούχους.

“Κοιτάξτε δεν υπήρξε παρεμπόδιση, ούτε και συνωμοσία,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στην διάρκεια συνέντευξης του, στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. Η συνέντευξη αυτή, αναμένεται να μεταδοθεί σήμερα.

Διαβεβαιώνει ότι δεν ηχογράφησε τις συζητήσεις του με τον πρώην επικεφαλής του FBI Κόμεϊ

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν ηχογράφησε ούτε έχει στην κατοχή του ηχογραφήσεις οποιασδήποτε συνομιλίας του με τον Τζέιμς Κόμεϊ, τερματίζοντας τη σεναριολογία που δημιούργησε ο ίδιος τον περασμένο μήνα, όταν διεμήνυσε σε ένα tweet του ότι ο πρώην διευθυντής του FBI καλά θα έκανε να εύχεται να μην υπάρχουν «κασέτες» που δικαιώνουν τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σε νέα σειρά μηνυμάτων του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ο Τραμπ ανέφερε: «Παρ’ όλα τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων, υποκλοπών, πτώσης των μασκών και παράνομων διαρροών πληροφοριών, δεν έχω ιδέα για το εάν υπάρχουν “κασέτες” ή καταγραφές των συζητήσεών μου με τον Τζέιμς Κόμεϊ, αλλά δεν έκανα, και δεν έχω, τέτοιες ηχογραφήσεις».

23/06/2017 07:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Ουάσινγκτον, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: