Δεν υπάρχει άλλος ύποπτος, λέει η αστυνομία, για νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

FILE PHOTO. Το «περιστατικό» στην κεντρική Αγγλία δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα, ανακοίνωσε η αστυνομία. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGAFILE PHOTO. Το «περιστατικό» στην κεντρική Αγγλία δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα, ανακοίνωσε η αστυνομία. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, ανέφερε σε ανάρτηση της στο Twitter, ότι στο αρχικό στάδιο των ερευνών για την επίθεση με το βαν στην περιοχή Φίνσμπουρι Παρκ στο Βόρειο Λονδίνο, δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι εκτός από τον 48χρονο οδηγό του μικρού φορτηγού που συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται. Ο 48χρονος οδηγός έχει οδηγηθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου και θα εξεταστεί από ψυχιάτρους, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο της ψυχικής του υγείας.

Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας, πάντως, δηλώνει ότι ο οδηγός του βαν έπεσε σκόπιμα πάνω στους πιστούς κοντά στο τέμενος στο Βόρειο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το συμβούλιο, το περιστατικό αυτό, αποτελεί μία ένδειξη ισλαμοφοβίας.

Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας καλεί τις αρχές ν’ αυξήσουν τα μέτρα ασφάλειας έξω από τα τεμένη στην Βρετανία.

Η επίθεση στο τζαμί αντιμετωπίζεται ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση από το Λονδίνο

19/06/2017 09:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Δεν υπάρχει άλλος ύποπτος, λέει η αστυνομία, για νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*