Τρυφερά λόγια από την Αντζελίνα Τζολί για τη μητέρα της Μαρσελίν και τα παιδιά της

US actress/director Angelina Jolie (back C) arrives at Sydney Airport, Australia, 06 September 2013, with her children (L-R) Maddox, Shiloh, Zahara and Knox. According to media reports, Jolie arrived to Sydney for her upcoming movie 'Unbroken'.  EPA/MICK TSIKAS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUTUS actress/director Angelina Jolie (back C) arrives at Sydney Airport, Australia, 06 September 2013, with her children (L-R) Maddox, Shiloh, Zahara and Knox. According to media reports, Jolie arrived to Sydney for her upcoming movie 'Unbroken'. EPA/MICK TSIKAS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Για τον άνθρωπο που έχει επηρεάσει καταλυτικά το πώς βλέπει η ίδια το ρόλο τής μητρότητας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα έξι παιδιά της, μίλησε η Αντζελίνα Τζολί σε γαλλικό περιοδικό.

Η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια άνοιξε την καρδιά της για το πώς η μητέρα της Μαρσελίν Μπερτράν που πέθανε από καρκίνο το 2007 έχει επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη μητρότητα.

«Θα ήταν μία υπέροχη γιαγιά. Ξέρω πολύ καλά πόσο θα είχε προσθέσει στη ζωή τους και είμαι πολύ λυπημένη που θα το χάσουν αυτό. Θα έδινα τα πάντα για να είναι μαζί μου αυτή τη στιγμή. Την έχω χρειαστεί πολλές φορές. Πολύ συχνά της μιλάω στο μυαλό μου και προσπαθώ να σκεφτώ τι θα έλεγε ή πώς θα με καθοδηγούσε», είπε.

Για την σταρ του Χόλιγουντ, ο σωστός τρόπος για να διδάσκει τα παιδιά της είναι να θέτει το σωστό παράδειγμα.

«Το να είσαι γονέας είναι το μεγαλύτερο δώρο και η μεγαλύτερη ευθύνη. Σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τα πάντα για να ζεις σύμφωνα με τις αξίες σου και να προσπαθείς να αποτελείς παράδειγμα για τα παιδιά σου», δήλωσε η Τζολί και προσέθεσε: «Προσπαθώ να θέτω το σωστό παράδειγμα, να έχω συνείδηση και να είμαι υπεύθυνη. Και φυσικά να τα βοηθώ να αποκτήσουν μία ευρύτερη άποψη για τον κόσμο».

Φ.Δουλγκέρη , ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Be the first to comment on "Τρυφερά λόγια από την Αντζελίνα Τζολί για τη μητέρα της Μαρσελίν και τα παιδιά της"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*