Σφοδρή επίθεση ΠΟΣΠΕΡΤ κατά ΝΔ: Κάνει λόγο για “απογόνους του Γκέμπελς”




«Οι γνωστοί κοινοί συκοφάντες που διυλίζουν το κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο ξιφούλκησαν πάλι σήμερα εναντίον της ΕΡΤ» επισημαίνει το συνδικαλιστικό όργανο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με αφορμή την επίθεση από πολιτικά κόμματα προς δημοσιογράφους της ΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει ότι συγκεκριμένα κόμματα με φίλια προς αυτά ΜΜΕ, προσπαθούν να απαξιώσουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και τους εργαζόμενους της, νομίζοντας ότι έτσι κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

«Κύριοι του “μαύρου” σας έχουμε απαντήσει πολλαπλώς και τεκμηριωμένα. Δεν θα σας δώσουμε την ικανοποίηση να ασχοληθούμε με συκοφαντίες που διακινείτε και την δήθεν πολιτική που παράγετε, όταν είσαστε ‘σεις οι ίδιοι της Νέας Δημοκρατίας και των δορυφόρων σας έχετε φέρει το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλιώσει και επιβάλατε, λόγω της ιδεολογίας σας, αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές. Στο κατήφορο χρησιμοποιούμε τα φρένα, σεις όμως δεν “έχετε σώας τας φρένας” που δεν διορθώνεται, πώς να σας πάρουμε σοβαρά και που θα σταματήσετε;», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η κοινωνία δεν θα ακολουθήσουν σε αυτόν τον «κατήφορο της λασπολογίας», προσθέτει η ΠΟΣΠΕΡΤ, και τονίζει ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τη λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης απερίσπαστοι στο καθήκον τους, χωρίς να αποδέχονται κανενός είδους καθοδήγηση.

http://mignatiou.com/2017/05/polemos-ert-ipourgiou-psifiakis-politikis-me-nd-gia-gallikes-ekloges-makron-ke-lepen/

08/05/2017 19:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: