Ισοφάρισε το θρυλικό παγκόσμιο ρεκόρ η Άννα Κορακάκη στο γκραν πρι του Πλεζ της Τσεχίας

Η Άννα Κορακάκη όταν βραβεύθηκε σαν κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην ετήσια εκδήλωση του ΠΑΣΤ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣΗ Άννα Κορακάκη όταν βραβεύθηκε σαν κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην ετήσια εκδήλωση του ΠΑΣΤ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Την ισοφάριση του παγκοσμίου ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι από 25μ. πέτυχε η Άννα Κορακάκη στο γκραν πρι του Πλζεν της Τσεχίας.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέλαβε την 3η θέση, ωστόσο στον προκριματικό πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 594/600 και ταυτόχρονα ισοφάρισε ένα παγκόσμιο ρεκόρ, που αντέχει 23 χρόνια.

Η ίδια, με ανάρτησή της στα social media ανέφερε:

«Ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε! Σήμερα στο διεθνές meeting του Plzen ισοφάρισα ανεπίσημα το θρυλικό παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 594/600 που έγινε 23 χρόνια πριν στο σπορ πιστόλι! Με βολές ακριβείας 296(99 99 98) & ταχείας 298(100 99 99) έσπασα το πανελλήνιο ρεκόρ ανεβάζοντας τον πήχη σε μία ιστορική επίδοση! Στον τελικό που κρίθηκε σε λεπτομέρειες αλλά και τύχη όπως φάνηκε, κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο! Τα συναισθήματά μου απερίγραπτα! Καληνύχτα Ελλάδα».

Δημήτρης Βασιλόπουλος , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "Ισοφάρισε το θρυλικό παγκόσμιο ρεκόρ η Άννα Κορακάκη στο γκραν πρι του Πλεζ της Τσεχίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*