Το φθινόπωρο ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Avatar με τον Τζέιμς Κάμερον




Το φθινόπωρο του 2017 ξεκινούν τα γυρίσματα της 2ης σειράς της τετραλογίας της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Avatar, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Τζέιμς Κάμερον, που προβλήθηκε το 2009 και σημείωσε θεαματική επιτυχία.

Πρόκειται για πολύ μεγάλη παραγωγή η οποία ανάγκασε την εταιρία Fox να αλλάξει την ημερομηνία προβολής της που αρχικά είχε προγραμματισθεί για τον Δεκέμβριο του 2018, χωρίς όμως να ανακοινωθεί μία κάποια άλλη συγκεκριμένη. Μετά το νούμερο 2, έπονται άλλες τρεις συνέχειες που αρχικά είχαν προγραμματισθεί για το 2020, το 2022 και το 2023.

Όπως όμως είπε η Σιγκούρνι Γουίβερ, «το σενάριο της νέας ταινίας είναι τόσο εκπληκτικό που αξίζει τον κόπο να περιμένεις πότε θα προβληθεί η ταινία».

Στη συνέχεια της ταινίας Avatar θα παίξουν πάλι οι Σαμ Γουόρθινγκτον και Ζόε Ζαλντάνα που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους του παραπληγικού πεζοναύτη Τσέικ Σάλι και της νεαρής γυναίκας Νεϊτίρι από τον πλανήτη Πανδώρα, οι οποίοι ερωτεύονται. Στο επίκεντρο της νέας ταινίας θα είναι τώρα τα παιδιά τους, ενώ θα παίξουν και η Σιγκούρνι Γουίβερ και ο Στίβεν Λανγκ που στο τέλος της πρώτης ταινίας θεωρούνταν νεκροί.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: