Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής στην Super League K-20: Ακολουθούν στα βήματα των “μεγάλων”




Τα «βήματα» της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, ακολουθούν και οι «πιτσιρικάδες» των «ερυθρολεύκων», καθώς κατέκτησαν για τρίτη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα Super League K-20.

Οι νεαροί του Ολυμπιακού, επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας του Λεβαδειακού και στέφθηκαν μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδας, όντας μάλιστα αήττητοι με 23 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Απαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας, θέλουν να διατηρήσουν αυτό το ρεκόρ και στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, μέχρι την λήξη της διοργάνωσης.

Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Κιρτζιαλίδης (12`), Μεγαρίτης (22`) και Τσιλίκης (90`+2`), ενώ για τους Βοιωτούς, μείωσε ο Γρηγοριάδης στο 81ο λεπτό.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των πρωταθλητών, Βασίλης Βούζας, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια και το κατόρθωμα τους. Το Πρωτάθλημα ανήκει σ’ αυτά. Αποδείξαμε πως διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην ηλικία τους. Είναι σημαντικό να είσαι για 3 συνεχή χρόνια στην κορυφή αλλά το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παιδιά της Ακαδημίας παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε με στόχο την κατάκτηση και άλλων Πρωταθλημάτων και φυσικά για να δώσουμε και άλλα παιδιά στην μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Παύλου που είναι πάντα δίπλα μας και μας παρέχουν τα πάντα».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: