Να μην παρασυρθούν από διχαστικούς λόγους κάλεσε τους πολίτες ο Λιλλήκας




Έκκληση προς τους πολίτες να μην παρασυρθούν από διχαστικούς λόγους και συμπεριφορές οι οποίες μπορεί να εξυπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες, αλλά βλάπτουν την εθνική μας υπόθεση, απηύθυνε το πρωί, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Σε σημερινές του δηλώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συμμαχίας, ο Γιώργος Λιλλήκας είπε ότι «τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή το ύφος και οι εκφράσεις που χρωμάτισαν την πολιτική συζήτηση, πρέπει νηφάλια να μας προβληματίσουν όλους».

«Είναι αποδεκτό να υπάρχουν διαφωνίες και έντονα συναισθήματα. Το να καλλιεργείται όμως, διχαστικό κλίμα την ώρα που η κατοχή συνεχίζεται και η Τουρκία μας απειλεί, είναι κάκιστη υπηρεσία προς την πατρίδα μας, προς τον λαό μας. Η πολιτική ηγεσία, οφείλει να συμβάλει στην ενότητα του λαού. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί όταν, παρά τις διαφωνίες, υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Η ενότητα μπορεί να υπάρξει αν η πολιτική ηγεσία αναζητήσει και οικοδομήσει στα ελάχιστα που μας ενώνουν: την ανατροπή της κατοχής και της διχοτόμησης. Καλώ τους πολίτες να μείνουν μακριά από το φανατισμό και τις όποιες ακρότητες. Το χρωστάμε στην ημικατεχόμενη πατρίδα μας», κατέληξε ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών.

08/04/2017 13:37 / ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: