Με τον Οθωμανό ήρωα του 1453, Χασάν, παρομοιάζει τον Ταγίπ Ερντογάν ο γιος του Μπιλάλ!




Με τον Ουλουμπατλί Χασάν, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έστησε την οθωμανική/τουρκικη σημαία στα τείχη της Κωνσταντινούπολη το 1453, παρομοίασε τον πατέρα του, Ταγίπ Ερντογάν, ο υιός του Μπιλάλ Ερντογάν.

Σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Νέων Τουρκίας, ως μέλος του διοικητικού του συμβουλίου, ο Μπιλάλ Ερντογάν είπε πως όταν έριξαν τους Έλληνες στην θάλασσα, οι Έλληνες ήταν τότε η ‘λαβίδα’ των ιμπεριαλιστών της εποχής εκείνης. “Σήμερα αυτοί που θέλουν να ρίξουν αυτό το έθνος στη θάλασσα, με ποιον κινούνται; Να, μαζί με τις ιμπεριαλιστικές εστίες στην Ευρώπη που θέλουν να μας διχάσουν και να μας αποδυναμώσουν, αλλά αυτό το έθνος νίκησε στα Δαρδανέλια τους εχθρούς της πατρίδας και προκάλεσε την ήττα τους στις 15 Ιουλίου. Τώρα τα βέλη του εχθρού, πού στρέφονται; Στον Ταγίπ Ερντογάν. Αλλά ο Ταγίπ Ερντογάν τι κάνει; Ενεργεί σαν άλλος Ουλουμπατλί Χασάν. Τώρα τα βέλη του εχθρού προέρχονται από το μέτωπο του ‘όχι’, από το στρατόπεδο του ‘όχι’», ανέφερε

Ο Μπιλάλ Ερντογάν καταφέρθηκε και εναντίον της Ευρώπης, χαρακτηρίζοντάς την εστία ρατσισμού και φασισμού, αλλά και ότι τώρα τα βέλη εναντίον της Τουρκίας προέρχονται από την Ευρώπη.

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου – ΤΟΥΡΚΙΑ/Κωνσταντινούπολη 11/04/2017 18:18

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: