Πρεσβευτής της ΚΟΕ ο ασημένιος ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης




Ο νέος ρόλος του Σπύρου Γιαννιώτη στο χώρο του αθλητισμού, και ειδικότερα του υγρού στίβου, επισφραγίστηκε σήμερα, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο θα είναι πλέον πρεσβευτής των αθλημάτων της ΚΟΕ, με στόχο να βοηθήσει στην κατεύθυνση της μεταλαμπάδευσης των αρχών, αξιών και ιδανικών του Αθλητισμού.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, με πρόγραμμα που θα καταρτιστεί για όλη την ελληνική επικράτεια και όλα τα αθλήματα της ομοσπονδίας, θα είναι εκείνος που θα αποτελέσει το φάρο προσέλκυσης και διαπαιδαγώγησης των μικρών αθλητών και αθλητριών, στους αγώνες και τα καμπ προετοιμασίας τους.

Με τον τρόπο αυτό, ο κορυφαίος Ελληνας κολυμβητής αποδεικνύει και έμπρακτα τη βούλησή του να παραμείνει ενεργός στο χώρο, επιθυμία που είχε εκφράσει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που σήμαναν και την ολοκλήρωση της τεράστιας -σε διάρκεια και διακρίσεις- καριέρας του. Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί και την επιθυμία της ομοσπονδίας, να διατηρήσει στην «οικογένειά» της τον Σπύρο Γιαννιώτη και να αξιοποιήσει το πολύτιμο αυτό «κεφάλαιο».

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: