Κόντρες Τζανακόπουλου-Κικίλια για μια …τηλεμαχία: Απόψε με “διαιτητή” τον Χατζηνικολάου




Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του Βασίλη Κικίλια και του Δημήτρη Τζανακόπουλου μέσα από το τουίτερ, με τον εκπρόσωπο της ΝΔ να σηκώνει το γάντι και να απαντά στην πρόκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος τον κάλεσε σε τηλεοπτική συζήτηση. Θα πραγματοποιηθεί απόψε με “διαιτητή” τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Mας κουράσατε με τις κωλοτούμπες. Βαφτίζετε πάλι το κρέας – ψάρι και το τρώτε την Σαρακοστή. Τα νέα μέτρα έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό δεν είναι fake news. Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας σε τρεις αναρτήσεις του, παραθέτοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πως είναι αδύνατο να πιαστεί πλεόνασμα 3,5% μετά το 2018, σε αντιπαράθεση με δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος και δηλώνει πως τα αντίμετρα θα ισχύσουν αν πιαστεί το 3,5% το 2018.

«Τόσο εσείς όσο και ο “Ελεύθερος Τύπος” προτιμήσατε το “μέτρα” αντί του “επιπλέον λιτότητα” που πραγματικά είπα», είχε αναφέρει, νωρίτερα, σε σχόλιο του στο Twitter, απαντώντας σε ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«O Ελεύθερος Τύπος “ξέχασε” στον τίτλο του το “επιπλέον”. Εσείς, κύριε Κικίλια, με την ευαισθησία στα Fake News δεν παρατηρήσατε ότι στο άρθρο γράφει επιπλέον;», υπογραμμίζει ο κ. Τζανακόπουλος.

«Ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

«Και μετά έχει σειρά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του μνημονίου» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σχολιάζοντας προηγούμενη ανάρτηση του κ. Τζανακόπουλου, ότι «για πρώτη φορά στα επτά χρόνια κλείνει η αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετες δημοσιονομικές επιβαρύνσεις».

«Δεκτή η πρόταση», απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου που μέσω twitter επίσης, πρότεινε να φιλοξενήσει στον Antenna το debate μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια, με συντονιστή τον ίδιο.

Κατόπιν όμως επανήλθε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στη σειρά αντεγκλήσεων που είχε, μέσω Τwitter, με τον εκπρόσωπο tύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

«Κύριε Κικίλια, πήγε μεσάνυχτα. Ακόμη να απαντήσετε στην πρόσκληση του κ. Ν. Χατζηνικολάου» (σ.σ. για τηλεμαχία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα).

Υπενθυμίζεται ότι από τις 9.30 το βράδυ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος είχε δηλώσει «παρών» στην τηλεμαχία.

Υπενθυμίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε δηλώσει μιλώντας στην ΕΡΤ: “Για πρώτη φορά σε επτά χρόνια θα κλείσει αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετες δημοσιονομικές επιβαρύνσεις. Για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ επιπλέον δημοσιονομική επιβάρυνση. Στη συνολική εικόνα δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητα. Δεν είπε κανείς για το τέλος της λιτότητας”.

15/03/2017 00:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: