Μήπως ο Τραμπ …κουφάθηκε; Του ζήτησε χειραψία η Μέρκελ και αυτός έβλεπε το ταβάνι!




Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ως να αρνήθηκε να κάνει χειραψία με την Καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ, όταν του το ζήτησε η ίδια μετά από παρότρυνση των παριστάμενων φωτογράφων και δημοσιογράφων.

Αν και η απίστευτη σκηνή δείχνει με ακρίβεια το περιστατικό, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι …κουφάθηκε. Ακριβώς επειδή παραμένει ανέκφραστος και είναι ως να μην άκουσε ούτε την προτροπή του δημοσιογράφου, ούτε την κ. Μέρκελ που του το ζήτησε.

Το περιστατικό έγινε στο Όβαλ Οφις, κατά την φωτογράφηση των δύο ηγετών. Παραδοσιακά, στον ίδιο χώρο γίνεται και η χειραψία του εκάστοτε Προέδρου των ΗΠΑ με τους φιλοξενούμενους ηγέτες.

Όπως δείχνει το βίντεο, η κ. Μέρκελ και ο κ. Τραμπ κάθονταν δίπλα δίπλα στις κίτρινες πολυθρόνες του προεδρικού γραφείου. Στο μεταξύ ακούγεται μεγάλη φασαρία καθώς είναι η στιγμή που ο υπεύθυνος για τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους τους καλεί να φύγουν από την αίθουσα.

«Θέλεις να σφίξουμε τα χέρια» ακούστηκε να ρωτά η Καγκελάριος τον Αμερικανό Πρόεδρο. Μάλιστα στράφηκε προς το μέρος του. Αυτός δεν αντιδρά. Είτε δεν ακούει, είτε αποφασίζει να την σνομπάρει, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Προηγουμένως την είχε υποδεχθεί στην είσοδο του Λευκού Οίκου και μάλιστα περίσσευαν τα χαμόγελα.

http://mignatiou.com/2017/03/sigkrousi-giganton-o-proedros-trab-ipodechthike-tin-k-merkel-ston-lefko-iko/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: