Με “τραυματισμένη” οικονομία η Κύπρος θα βρεθεί ενώπιον εκβιασμού για κλείσιμο του Κυπριακού




Επαναλαμβάνω την έκκληση να τύχει προσοχής η οικονομία της Κύπρου. Η ισχυρή οικονομία είναι η μεγαλύτερη δύναμη που διαθέτει μία χώρα.

Έγιναν άπειρες θυσίες για να εξέλθει η Κύπρος από την οικονομική κρίση, για την οποία ευθύνονται οι πολιτικοί της, οι τραπεζίτες της και η διαφθορά που άλωσε την πλειοψηφία των κομμάτων. Δεν πρέπει, για κομματικούς και μόνο λόγους, να ξεκινήσει νέος γύρος εσωστρέφειας. Η οικονομία πρέπει να προστατευθεί και να μην γίνουν προσλήψεις ούτε να δοθούν αυξήσεις ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2018.

Πληροφορούμαι ότι οι (πρώην) δανειστές θα κτυπήσουν… καμπάνες. Και κάποιοι είναι σίγουροι πως ο έλεγχος θα δείξει προβλήματα. Η κυπριακή πολιτική ηγεσία είναι υπό εκβιασμό έτσι και αλλιώς. Εάν η οικονομία είναι τραυματισμένη, οι ξένοι μεσολαβητές θα επιβάλουν και τις απαράδεκτες θέσεις τους στο Κυπριακό.

ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Η διάσπαση του μεσαίου χώρου στις κυπριακές προεδρικές εκλογές, και μιλώντας μόνο με πολιτικούς όρους, είναι μία απαράδεκτη και «εγκληματική πράξη». Παρακολουθούμε με αγωνία τα τεκταινόμενα.

Ο χώρος πρέπει να εκφραστεί ΜΟΝΟ με μία υποψηφιότητα. Η διάσπαση ωφελεί και βοηθά μόνο τους οπαδούς της «όποιας λύσης», τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ…

ΜΙΧ. ΙΓΝ., MIGNATIOU

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: