Η Έμα Γουάτσον μιλάει για το La La Land: Κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου

UN Women’s Goodwill Ambassador, British actress Emma Watson speaks at a press conference to launch the HeForShe IMPACT 10x10x10 University Parity Report during the General Debate of the 71st Session of the United Nations General Assembly at UN headquarters in New York, New York, USA, 20 September 2016.  EPA/ANDREW GOMBERTUN Women’s Goodwill Ambassador, British actress Emma Watson speaks at a press conference to launch the HeForShe IMPACT 10x10x10 University Parity Report during the General Debate of the 71st Session of the United Nations General Assembly at UN headquarters in New York, New York, USA, 20 September 2016. EPA/ANDREW GOMBERT

Η Έμα Στόουν μπορεί να κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ, La La Land, όμως ήταν μία άλλη Έμα που αρχικά θα έπαιρνε το ρόλο.

Η Έμα Γουάτσον και ο Μάιλς Τέλερ ήταν αυτοί που είχαν επιλεγεί αρχικά για να ενσαρκώσουν στην ασημένια οθόνη την Μία και τον Σεμπ, τελικά όμως τους ρόλους πήραν η Έμα Στόουν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ και μετά από την επιτυχία που σημείωσε η ταινία, όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη και αποχώρησε το αρχικό ζευγάρι από την παραγωγή.

Στο διάστημα που πέρασε ήταν πολλές οι φήμες που κυκλοφόρησαν για το τι πήγε στραβά και χάλασε η συμφωνία. Από τις υπερβολικές απαιτήσεις της Γουάτσον μέχρι και το ότι ο Τέλερ ζήτησε επιπλέον 2 εκατ. δολάρια από αυτά που του προσφέρονταν ως αμοιβή.

Το «μυστήριο» διαλεύκανε η Γουάτσον μιλώντας στο Entertainment Weekly λέγοντας ότι «είναι από αυτά τα πράγματα που μερικά ονόματα συνδέονται με κάποιες παραγωγές πολύ νωρίς και ανακοινώνονται από ενθουσιασμό χωρίς να έχει επιτευχθεί, όμως, η τελική συμφωνία».

Πράγματι, η Γουάτσον γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να παίξει στο έργο καθώς είχε ήδη δεσμευτεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Ντίσνεϊ «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και τα δύο έργα απαιτούσαν να γίνει σοβαρή δουλειά με πολλές πρόβες κάτι το οποίο η 26χρονη ηθοποιός δεν το άντεχε.

«Ήξερα ότι έπρεπε να μάθω να ιππεύω, να χορεύω, να τραγουδάω και πως έπρεπε να είμαι στο Λονδίνο για να τα κάνω όλα αυτά», είπε η Γουάτσον μιλώντας για την προετοιμασία της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», δίνοντας ένα τέλος στις φήμες.

Be the first to comment on "Η Έμα Γουάτσον μιλάει για το La La Land: Κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*