O προπονητής Φερνάντο Σάντος «Προσωπικότητα του 2016» στην Πορτογαλία




Συγκινημένος ο Φερνάντο Σάντος, δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για την απονομή του βραβείου Martha de la Cal / Προσωπικότητα της Χρονιάς 2016, που  απονέμεται από τους δημοσιογράφους της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, στην Πορτογαλία.

«Είνα μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Πολλοί θα μπορούσαν να έχουν εκλεγεί και είναι τεράστια υπερηφάνεια να είμαι μέρος ενός καταλόγου τόσο μεγάλων ανθρώπων, που όλα αυτά τα 27 χρόνια έχουν επιλεγεί. Νιώθω μικρός δίπλα σε προσωπικότητες από τους  άλλους τομείς,» δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος οδήγησε την Πορτογαλία στην κατάκτηση του  πρώτου ευρωπαικού τίτλου στην ιστορία της.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός δεν ξέχασε να αναφερθεί στην υποστήριξη του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας, Φερνάντο Γκόμεζ: «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς τον πρόεδρό μου. Ότι έχει συμβεί και τα βραβεία που έχω λάβει, οφείλονται σ ‘αυτόν. Χωρίς την  ισχυρή ηγεσία του δεν θα ήμουν εδώ ως ομοσπονδιακός προπονητής και δεν θα ήμουν σε θέση να κερδίσω το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: