Ανοικτή επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης για τον Σώρρα: Απειλεί με βία συνεργάτη μας

Όλα τα λεφτά αυτή η φωτογραφία. Ο απατεώνας Σώρρας, η Βίκυ Χαραλάμπους, ο ...Κολοκοτρώνης και ένας ρασοφόρος που παρουσιάζεται ως μητροπολίτης. Φωτογραφία via http://antizitro.blogspot.comΌλα τα λεφτά αυτή η φωτογραφία. Ο απατεώνας Σώρρας, η Βίκυ Χαραλάμπους, ο ...Κολοκοτρώνης και ένας ρασοφόρος που παρουσιάζεται ως μητροπολίτης. Φωτογραφία via http://antizitro.blogspot.com

Από τις αρχές της εμφάνισης του απατεώνα Αρτέμιου Σώρρα, Mignatiou.Com είναι το μοναδικό μέσο που παρουσιάζει ξεκάθαρα στοιχεία, έγγραφα και ρεπορτάζ, με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία, χωρίς να πλατειάζει και να προσθέτει κοινωνικό σχολιασμό.

Οι αποδείξεις, οι επίσημες απαντήσεις από τις ελληνικές και αμερικανικές αρχές, ο μίτος του… Stephen Louis Wozny και το μονοπάτι των εγγράφων από την άλλη άκρη του Aτλαντικού, απέδειξαν πέραν κάθε αμφιβολίας την απάτη των χρεογράφων που χρησιμοποιεί ο Σώρρας.

Παρά το γεγονός ότι οι συντάκτες της ιστοσελίδας μας ουδέποτε επεκτάθηκαν σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και δεν ενδιαφερθήκαν για τις λεπτομέρειες της ατομικής ζωής των συμμετεχόντων στην απάτη, κάθε έγγραφο και απόδειξη, αντιμετωπίστηκε από την εγκληματική οργάνωση με απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και γκεμπελισμούς. Αντί να απαντήσουν επί των αποδείξεων, τα μέλη της οργάνωσης προσπαθούν να απαξιώσουν τον ερευνητή, τον αρθρογράφο, το δημοσιογράφο.

Στο τέλος της ημέρας όμως αυτό που έχει σημασία είναι το ρεπορτάζ κι αν οι παρουσιαζόμενες στο κοινό πληροφορίες μπορούν να αντικρουστούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει ουσιαστικός αντίλογος από το πρώτο έγγραφο που παρουσίασε  η ιστοσελίδα μας μέχρι σήμερα. Και πως θα μπορούσε να υπάρχει άλλωστε, όταν πρόκειται για την πιο χαζή απάτη όλων των εποχών, που όμως από τα διεθνή μέσα, όταν χρησιμοποιήθηκε σε ξένες χώρες στο παρελθόν, χαρακτηρίστηκε ως «σατανική». Είναι σαφές ότι δεν ανακάλυψε ο Σώρρας τον τροχό, η απάτη είναι εισερχόμενη και προέρχεται από ξένους εγκληματίες, με πολύ επικίνδυνες βλέψεις δημιουργίας μειονοτήτων από το πουθενά.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2014, οι ύβρεις του Μανώλη Λαμπράκη και του Αρτέμη Σώρρα κατά του MignatiouCom περιορίζονταν σε προσωπικό επίπεδο. Στη συνέχεια απείλησαν “να μας τραβήξουν στα δικαστήρια” και μετά μας έστειλαν και εξώδικα με τα οποία απαιτούσαν να μην δικαιούμαστε να κάνουμε οποιαδήποτε αναφορά στα ονόματά τους. Οι απειλές ήταν συγκεκαλυμμένες. Βαφτιστήκαμε «εβραίοι, μασώνοι, πράκτορες, εξωγήινοι, εσωγήινοι, δρακονιανοί, υπάλληλοι του George Soros, στελέχη της CIA, διεθνείς απατεώνες, τρομοκράτες και φυσικά εχθροί του Ελληνισμού». Όλα αυτά γιατί εμείς είμαστε αντίθετοι στους «κρουνούς» με τα τρισεκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα, αφού οι οπαδοί του δεν σκέφτονται ότι με ολίγα εκατομμυριάκια θα είχε λύσει το θέμα της πείνας στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Ο Σώρρας είναι ο πιο …φτωχός πλούσιος όλων των εποχών… Όπως λέει ο σοφός λαός μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ.

Προχωρώντας στις αποκαλύψεις, το καλοκαίρι του 2014, ξεκίνησαν για πρώτη φορά οι ευθείες απειλές κατά των συντακτών του Mignatiou.com, φτάνοντας στην απειλή του Χρήστου Μπαλαντίνα εναντίον της ζωής του Λευτέρη Ρήνου. Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα διαθέσιμα στοιχεία, η προσπάθεια εκφοβισμού και οι απειλές στήθηκαν από ολόκληρη την εγκληματική οργάνωση (βλ.«Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή»).

Η Δικαιοσύνη επέδειξε τα αργά αντανακλαστικά της, με συνέπεια λίγο πριν φύγει το 2016 να θρηνήσουμε το χαμό της Παιδοψυχιάτρου της Λαμίας Θώμης Κουμπούρα από τα χέρια του ίδιου ανθρώπου που απειλούσε τον Λευτέρη Ρήνο. Οι μόνοι που δεν θρήνησαν είναι οι οπαδοί του Σώρρα, που μέσα στην παραζάλη τους συμπεριφέρονται σαν να μην έγινε τίποτα. Τελικά, η δίκη μετά τη μηνυτήρια αναφορά του αρθρογράφου του Mignatiou.com  για απειλές κατά ζωής και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης το 2014, θα οδηγηθεί στο ακροατήριο για πρώτη φορά στις 5 Απριλίου 2017. Αν όμως η Δικαιοσύνη είχε δείξει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, ίσως μια γυναίκα να ήταν σήμερα ζωντανή.

Ακόμη και μετά τις μηνυτήριες αναφορές και την κατάθεση μηνύσεων κατά της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα, οι απειλές κατά του Mignatiou.com και των ανθρώπων που γράφουν σε αυτό, αυξάνονται και η έντασή τους εντείνεται. Όπως φαίνεται, στόχος των μελών της οργάνωσης είναι η στοχοποίηση των συντακτών της ιστοσελίδας μας, ώστε ο «χαζός του χωριού», μετά την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί, να σηκώσει το μαχαίρι ή το πιστόλι και να εκτελέσει τον «αντίπαλό» της σωτηρίας της Ελλάδας.

Eikona1_ApeiliFotografia

Εικόνα 1. Καθάρισμα υπόσχεται ο Αρτέμης Σώρρας για όποιον παρουσιάζει στοιχεία εναντίον του!

Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Λευτέρης Ρήνος πέρασε από στεγνό «καθάρισμα» από τον Αρτέμη Σώρρα και εκατοντάδες οπαδούς του (βλ. «Πόσες φορές πρέπει να με απειλήσει με «καθάρισμα» ο Αρτέμιος Σώρρας πριν επέμβει η Δικαιοσύνη;»), ενώ ένοπλος, εν ενεργεία αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ καταφέρθηκε εναντίον σημαντικού μάρτυρα στην υπόθεση, ως πρόεδρος σε αθηναϊκό γραφείο του Σώρρα (βλ. «Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης!»).

Η πρόσφατη συνέχεια ήταν να χαρακτηριστεί ο Λευτερης Ρήνος, ως δήθεν πράκτορας της ΕΥΠ, από τον ίδιο τον απένταρο «ευεργέτη» Αρτέμιο Σώρρα, σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια στοχοποίησής του. Σε μια κίνηση που αναμενόταν εδώ και αρκετό καιρό, η εγκληματική οργάνωση προσπαθεί να συνδέσει τις επιθέσεις κατά των γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσις του Σώρρα, με την κριτική εναντίον της.

Δήλωσε λοιπόν ο κατά φαντασία βαθύπλουτος Πατρινός: «Artemis Sorras ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ [ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ] ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝ ΣΕ 125 ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ Ο ΡΗΝΟΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΞΟΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΜΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΓ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΚ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ».

Φυσικά είναι γελοία η άποψη ότι η παρουσίαση στοιχείων που αποδεικνύουν την οικονομική απάτη, προκαλεί ομάδες να σπάνε τζάμια… όμως αυτή είναι η απέλπιδα προσπάθεια μιας μαφιόζικης οργάνωσης να σώσει τα προσχήματα. Επί της ουσίας δεν μπορεί να υπάρξει αντιπαράθεση, αφού η απάτη έχει στοιχειοθετηθεί πλήρως. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να εντείνουν τη στοχοποίηση και τον εκφοβισμό, μήπως «μασήσουμε» από τις απειλές ή κάποιος απεγνωσμένος μας σφάξει, βλέποντας πράσινους δράκους.

Eikona2_EYP_Rinos

Εικόνα 2. Αποκλειστικές πληροφορίες του Αρτέμη Σώρρα ότι ο Λευτέρης Ρήνος δουλεύει στην ΕΥΠ. Άντε και στην ΕΥΔΑΠ που έχει και δυο γράμματα περισσότερα! Μάλιστα, αν συνδυάσουμε και το ΕΥ και το ΔΑΠ (δηλαδή η ΔΑΠ είναι καλή από το «ευ») είναι και δεξιός…

Τα ερωτήματα του Mignatiou.com θα συνεχιστούν, όπως και η παρουσίαση στοιχείων. Άλλωστε, ποτέ μέχρι σήμερα δεν ασχοληθήκαμε με την κοινωνική ή την κίτρινη πλευρά αυτού του θέματος. Δεν μας απασχολεί καν ποιές κοιμούνται με ποιές στο ίδιο κρεβάτι σε αυτή την οργάνωση, ούτε το σχήμα των ματιών του Σώρρα, ούτε γιατί φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και στο σκοτάδι! Στόχος του ρεπορτάζ είναι η παρουσίαση της αλήθειας, ώστε να αφυπνιστούν όσο γίνεται περισσότεροι εξαπατημένοι πολίτες και να σταματήσουν να χρηματοδοτούν το αυγό του φιδιού.

Μήπως είναι καιρός το Υπουργείο Δικαιοσύνης μαζί με τις Διωκτικές Αρχές αυτής της χώρας να αναλάβουν δράση, όταν η χρήση πλαστών εγγράφων είναι τόσο πασιφανής και ευρεία που σε κάθε γραφείο του Σώρρα υπάρχουν πλαστές υπογραφές του Καρόλου Παπούλια και του Γεωργίου Αλογοσκούφη, με τις οποίες πείθονται απλοί άνθρωποι να καταθέσουν τον οβολό τους;

Ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης που από το βήμα της Βουλής τις προάλλες απειλούσε θεούς και δαίμονες ότι θα αποκαλύψει την απάτη γιατί ξαφνικά σιώπησε; Τι συμβαίνει αξιότιμε κύριε Κοντονή; Τι σας σταματά; Μήπως η πληροφορία ότι πολιτικά πρόσωπα απ’ όλο το κομματικό φάσμα, καλύπτουν τον απατεώνα Σώρρα, είναι αληθινή;

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: MIGNATIOU

Be the first to comment on "Ανοικτή επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης για τον Σώρρα: Απειλεί με βία συνεργάτη μας"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*