Την δωδεκάχρονη Ζαχάρα ζητάει να δει από την Αντζελίνα Τζολί η βιολογική μητέρα

US actress and special envoy of the United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), Angelina Jolie, waves to photojournalists while leaving the Maximos Mansion in Athens, Greece, after a meeting with Greek Prime Minister Alexis Tsipras, 16 March 2016. Jolie earlier visited temporary centers hosting migrants and refugees in Athens.  EPA/SIMELA PANTZARTZIUS actress and special envoy of the United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), Angelina Jolie, waves to photojournalists while leaving the Maximos Mansion in Athens, Greece, after a meeting with Greek Prime Minister Alexis Tsipras, 16 March 2016. Jolie earlier visited temporary centers hosting migrants and refugees in Athens. EPA/SIMELA PANTZARTZI

Δεν έφταναν τα προβλήματα που έχει Αντζελίνα Τζολί μετά το χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, καθώς βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών του, τώρα έρχεται και η βιολογική μητέρα της 12χρονης Ζαχάρα που επιμένει να δει την κόρη της.

Η 31χρονη Mentewab Dawit Lebiso, εγκατέλειψε την Ζαχάρα μόλις την γέννησε, αλλά τώρα θέλει να δει την κόρη της.

«Απλά θέλω να την γνωρίσω, να ξέρει ότι είμαι εδώ, ζωντανή και εν καιρώ αν μπορεί να μου μιλήσει. Δεν θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά να έχω μία επαφή μαζί της και να μπορώ να της τηλεφωνώ και να της μιλάω», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα ήταν περισσότερο από μία μητέρα από ό,τι θα μπορούσα να είμαι εγώ. Είναι μαζί της από τότε που ήταν μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου λείπει όλη την ώρα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ακούσω τη φωνή της και θα δω το πρόσωπό της».

 

Be the first to comment on "Την δωδεκάχρονη Ζαχάρα ζητάει να δει από την Αντζελίνα Τζολί η βιολογική μητέρα"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*