Σοβαρότης μηδέν; Τσίπρας, Μητσοτάκης και άλλοι στη λίστα Ρούπα αλλά ουδείς ανησυχεί…

Η Πόλα Ρούπα οδηγείται από αστυνομικούς έξω από το γραφείο του εισαγγελέα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΗ Πόλα Ρούπα οδηγείται από αστυνομικούς έξω από το γραφείο του εισαγγελέα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Τα ονόματα του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρώην πρωθυπουργών και άλλων παραγόντων βρέθηκαν στα “τεφτέρια” της Ρούπα, αλλά από ότι φαίνεται μακαριότητα επικρατεί στο Μαξίμου.

Κυβερνητικές πηγές μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφεραν ότι «η Ελληνική Αστυνομία δεν αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης», τα σημειώματα με ονόματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, επίσης πρώην πρωθυπουργών, αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Π.Ρούπα.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι «κατά την επιχείρηση σύλληψης βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα σημειώματα με τα ονόματα του πρώην πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων».


10/01/2017 15:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Σοβαρότης μηδέν; Τσίπρας, Μητσοτάκης και άλλοι στη λίστα Ρούπα αλλά ουδείς ανησυχεί…"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*